• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?

Tomash napisał(a):
gorzka napisał(a):Hmm chyba na każdym, bynajmniej na większości muzyka wywiera jakies emocje... np.
Sorki, możesz nie mylić słów "bynajmniej" i "przynajmniej"? bo chce mi się płakać jak to widze Crying or Very Sad
Ja bym sugerwoał w ogóle ograniczyć używanie słówka "bynajmniej" bo wielu sprawia ono olbrzymi problem i jakoś nigdy nie wiadomo kiedy go użyć.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Kto nie wie, ten nie wie... :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Oki, oki ogranicze, wykreśle, jeśli uzywam w złym kontekście to przepraszam najmocniej zerkne do słownika Tongue Nobody is perfect Rolleyes
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Odpowiedz

gorzka napisał(a):Nobody is perfect Rolleyes

I'm Nobody Laughing
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Lubię takie skromne dziewczyny Laughing
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

ja płakałem 2razy...

1-jak sobie słuchałem Clavfingera,zadzwonił tel...wstałem i sie potężnie zaje***** o łożko stopąSad

2-jak usłyszałem piosenke jakąś LP (niewiem jak to sie pisze) to sie rozpłakałem tylko niewiem czy łzy ze smiechu sie tu liczą Wink
Odpowiedz

Płakałam przy niemal każdej piosence The Sisters Of Mercy. Każda wzbudza we mnie takie emocje, że nie musi być poruszająca - płaczem wyładowuję energię i emocje.
Odpowiedz

Płakałam przy "Hello" Evanescence i "Darknes" Disturbed,a zawsze ryczę jak bóbr przy "Possession" Sarah McLachlan. Natomiast, gdy rozpiera mnie energia, słucham "DWTS" albo "Welcome burden" też Disturbed BARDZO GŁOŚNO i moi sąsiedzi potem jakoś dziwnie na mnie patrzą, hi hi hi.
WE ALL ARE DISTURBED !!!
Odpowiedz

Zawsze mi się chce płakać jak słucham Good riddance i Redundant Green day
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

O taak.. bardzo.
Na Black Sabbath i KISS się wyżywam.
A gdy słucham Stainda to ryczę.
My God is beautiful.
Odpowiedz

Honor- "Ulice Grudnia"
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Tak czytam i czytam... mamy bardzo (podejrzanie) wrażliwy naród Wink . Az trudno uwierzyć, że wszyscy tak ryczą słuchając muzyki
Odpowiedz

gannon napisał(a):Tak czytam i czytam... mamy bardzo (podejrzanie) wrażliwy naród Wink . Az trudno uwierzyć, że wszyscy tak ryczą słuchając muzyki

No chyba nie wszyscy bo biorąc pod uwagę Twoją wypowiedź to Ty nie ryczysz;]
Ale nie sądzisz, że niektóre piosenki naprawdę wzruszają?Tongue
My God is beautiful.
Odpowiedz

mi sie ryczec chcialo jak dzisiaj wjechalem do Polski i zobaczylem gdzie musze mieszkac.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

deathless napisał(a):
gannon napisał(a):Tak czytam i czytam... mamy bardzo (podejrzanie) wrażliwy naród Wink . Az trudno uwierzyć, że wszyscy tak ryczą słuchając muzyki

No chyba nie wszyscy bo biorąc pod uwagę Twoją wypowiedź to Ty nie ryczysz;]
Ale nie sądzisz, że niektóre piosenki naprawdę wzruszają?Tongue

same w sobie? chyba średnio... bardziej jakieś wspomnienia z nimi związane czy cóś Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości