• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?

Zdarzyło mi się tylko raz porządnie wzruszyć, podczas słuchania "Nutshell" Alice In Chains. To akurat było w dniu drugiej rocznicy śmierci Staleya. Jakoś tak mi się smutno zrobiło.
The Day The Whole World Went Away
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):mi sie ryczec chcialo jak dzisiaj wjechalem do Polski i zobaczylem gdzie musze mieszkac.

To samo czułam w poniedziałek ;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

deathless napisał(a):
Aeroth napisał(a):mi sie ryczec chcialo jak dzisiaj wjechalem do Polski i zobaczylem gdzie musze mieszkac.

wstretni kosmopolici... ;P
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Neth napisał(a):
deathless napisał(a):

Taka jest prawda:/
W Anglii, Francji, Belgii i Niemczecvh są takie ładne autostrady... budynki... (długowłosi chłopacy), a nie... wrrrr. Od razu czuło się różnicę.
My God is beautiful.
Odpowiedz

deathless napisał(a):
Neth napisał(a):
deathless napisał(a):

Taka jest prawda:/
W Anglii, Francji, Belgii i Niemczecvh są takie ładne autostrady... budynki... (długowłosi chłopacy), a nie... wrrrr. Od razu czuło się różnicę.
nom, beznadzieja ale jeszcze ciut i wracam, potem znowu wroce na troche i zpowrotem. heh wkoncu przestane wracac.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Ja dopiero za rok wyjade;/
A na stałe kiedy 18 skończę;(
Yszzzzz.....
OK koniec tematu bo aż mi się ryczeć chce ;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

Ja płakałam ze śmiechu jak słuchałam piosenki o Kulfonie.Miodzio.

Laughing
Odpowiedz

Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia o_O
TransAtlantic - We All Need Some Light Now
Dream Theater - Spirit Carries On

więcej grzechów nie pamiętam...
Odpowiedz

Nie, nie płakałem ale jak słucham niektórych to mam ochotę sobie pierdolnąć w łeb.
I never loose my might!
Odpowiedz

Jeśli kiedyś będę miał dosyć i postanowię się zabić (50% szans, że tak się stanie), to w tle będzie wtedy lecieć Delirium Tremens by KAT.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Jeśli kiedyś będę miał dosyć i postanowię się zabić (50% szans, że tak się stanie) [...]

Nie zrobisz mi tego Crying or Very Sad
My God is beautiful.
Odpowiedz

=Sat= napisał(a):Nie, nie płakałem ale jak słucham niektórych to mam ochotę sobie pierdolnąć w łeb.

oj tak... a jeżeli nie w łeb, to działają na mnie utwory:
Stairway to Heaven - Led Zeppelin
Destiny - Death
Nothing Else Matters - Metallica
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

no jasne-takie uczucie mocy(to smieszne ale prawdziwe...)
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Moje "pierdolnięcie w łeb" miało mieć charakter ironiczny. (;
I never loose my might!
Odpowiedz

ale niektórzy nie zrozumieli i jeszcze by się zabili (bo podsunąłeś im pomysł) Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości