03-04-2005, 05:28 PM
Ale to nieważne. Najważniejsze są te usta, bezczelność, intelekt i charakter

Norhaji napisał(a):heh tyle ze przytulanie sie zbyt mocno moglo by byc szkodliwe w moim przypadku bo jestem troche koscistyHmm...to można by Cię poduszkami obłożyć
Tuomasss napisał(a):Eee, ze mną by się nie dałomam to samo. przejebane. ale dużo ludzi tak ma.Ja tam mogę jeść od cholery i rezultatów brak, trzymam stałą wagę, ciągle jestem kościsty
dziwne :?
Ale ten pomysł z kajdankami fajny
Tuomasss napisał(a):Brat mojego kumpla wpieprzał ryż, bo mu powiedzieli że przytyje od tego... Po tygodniu takiej diety rzygał jak młody kotheh może po 30 troche przytyje.![]()
Podobno od piwa też bęben rośnie, ale jakoś nie zauważam
Aeroth napisał(a):hm.. tez tak mam... troche zalamujace...Tuomasss napisał(a):Eee, ze mną by się nie dałomam to samo. przejebane. ale dużo ludzi tak ma.Ja tam mogę jeść od cholery i rezultatów brak, trzymam stałą wagę, ciągle jestem kościsty
Balthor napisał(a):do niedawna tez tak mialem... jesli chcecie przytyc chlejcie browar na umor, nie ruszajcie sie z domu (chyba ,ze do knajpy) i bron boze zadnych sportow!!! - po pol roku brzuszek sie zjawi, zapewniam :]Aeroth napisał(a):hm.. tez tak mam... troche zalamujace...Tuomasss napisał(a):Eee, ze mną by się nie dałomam to samo. przejebane. ale dużo ludzi tak ma.Ja tam mogę jeść od cholery i rezultatów brak, trzymam stałą wagę, ciągle jestem kościsty