02-17-2005, 03:39 PM
Czy wie ktoś gdzie mogę zanleźć tekst do "Ceremony in Chapel"?

s4tyr napisał(a):Z pierwszego dema chyba zaden tekst sie nie zachowal. Ale jakbys wyslal maila do Nergala to mozliwe ze by ci wyslal jesli jeszcze maWlasnie szukalam wszedzie i tych tekstow nigdzie nie ma
Kalin napisał(a):A po co miał by być ten sam?ta rewolucja pod nazwą kompletna zmiana stylu i zerwanie ze sceną black kosztowała ich wiele tłumaczenia się itpjakieś rewolucje czasem są potrzebne
Mario1349 napisał(a):Masz racje, przez tą zmiane stylu stracili wieelu fanów, ale też wielu nowych zdobyli.Kalin napisał(a):A po co miał by być ten sam?ta rewolucja pod nazwą kompletna zmiana stylu i zerwanie ze sceną black kosztowała ich wiele tłumaczenia się itpjakieś rewolucje czasem są potrzebne
, już lepiej mogli zawiesić działalność Behemoth i nagrywać pod nowym szyldem buahahah
Kalin napisał(a):co kto lubiMario1349 napisał(a):Masz racje, przez tą zmiane stylu stracili wieelu fanów, ale też wielu nowych zdobyli.Kalin napisał(a):A po co miał by być ten sam?ta rewolucja pod nazwą kompletna zmiana stylu i zerwanie ze sceną black kosztowała ich wiele tłumaczenia się itpjakieś rewolucje czasem są potrzebne
, już lepiej mogli zawiesić działalność Behemoth i nagrywać pod nowym szyldem buahahah
![]()
Mi bardziej odpowiada Death'owy Behemoth niż Black'owy
Amen
kaśka napisał(a):ale wkurzaja mnie dzieci, dla ktorych pokazanie sie w koszulce Behemotha jest wielkim wyczynem, powodem do dumy i przejawem indywidualnosci (takie dzieci dnerwuja mnie takze w innych koszulkach) Poza tym denerwuje mnie ze tak malo ludzi umie sluchac muzyki.Zdecydowanie gore nad wszystkim, biora klotnie o to, co prawdziwe.
Emhyr napisał(a):moimi faworytami Behemoth są Satanica i Demigod...obu mogę sluchać naokrągłoi tu Cię popieram w 100% dokładnie to są też moje ulubione płyty Behemoth'a, dorzucił bym jeszcze Zos Kia Cultus - bo też jest świetna.
Alsvartr napisał(a):Dlatego gdzies przeczytałem (bodajże na metalheart) że muzykę można SŁYSZEĆ i jej SŁUCHAĆ.Ja np. standardowo słyszę ją parę godzin dziennie ale słucham o wiele krócej.
I to jest najprawdziwsza prawda.
Emhyr napisał(a):Alsvartr napisał(a):Dlatego gdzies przeczytałem (bodajże na metalheart) że muzykę można SŁYSZEĆ i jej SŁUCHAĆ.Ja np. standardowo słyszę ją parę godzin dziennie ale słucham o wiele krócej.
I to jest najprawdziwsza prawda.
...święte slowa....![]()
Wiele osob sie dziwi gdy mowie, ze taka ciezka muzyka potrafi mnie uspokoic, wyciszyc...
...no to tak jak u mnie...