Kalin napisał(a):Piszecie ze niby IF poszli na komerche i zaczeli grac Nu.
Mówicie tak daltego bo strasznie się boicie popularności zespołów których słuchacie
nieprawda, ja lubie sluchac starych plyt In Flames, a to co ostatnio nagrali sprawia, ze nie sa juz oni zespolem ktorego "slucham", sa popularni za sprawa ostatnich krazkow, a wiekszosc "fanow", ktorzy niedawno polubili ten zespol ubostwia jedynie RTR i STYE, nie doceniajac geniuszu wczesnych plyt, lub wogole je olewajac, taka postawa mnie po prostu wkurwia, zespol na wlasne zyczenie zdobywa grono nowych "fanow", ktorzy sluchaja ich muzy, bo podobaja im sie np. czysto spiewane refreny i przesadna melodyjnosc utworow, zobaczy taki malolat teledysk na VIVIE lub co gorsza na MTV, spodoba mu sie za pierwszym razem i od zaraz mysli ze slucha ekstremalnego metalu, zauwazam, ze wsrod poczatkujacych metali sluchanie IF stalo sie trendem, podobnie ma sie rzecz z np. Iron Maiden lub Nightwish, boje sie rosnacej popularnosci tego zespolu, poniewaz rosnie ona tam, gdzie rosnac nie powinna, czyli wsrod ludzi nie majacych pojecia o metalu, skad przeciez IF sie wywodzi
Kalin napisał(a):Zacznijmy od tego ze Death to gówno, i oni nigdy nie trzymali poziomu, jak dla mnie.
mam nadzieje, ze napisales to w niepelni swiadomosci, bo jezeli jest inaczej to twierdzac tak obrazasz death metal ogolnie jako gatunek i wykazujesz sie bezgraniczna ignorancja