- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Kurestwo nie ginie.
Miałem przed dwoma godzinami przemiluchną rozmowę z dwoma świnchedami. Chłopaki od wesołego romka, co się zowie. Nie poszło jednak rozwinąć tej budującej dysputy na dobre, bo psiarnia przerwała ten pasjonujący dialog.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
mozę chodzi o nazioli w dresach, albo o dresów w naziolach
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
CHodzi o nazioli rzecz jasna, przeciez piszę że kurestwo nie ginie. nie poszło tak źle, wziąwszy pod uwagę że łączna waga tyck orków oscylowała w okolicach 180 kg.
Skinless - no ja raczej koleżków wśród nazioli nie miewam i nie miewałbym nawet gdybym mógł. Dresiarnia to dresiarnia.
Necro - chciałem ci jedynie uświadomić ziomuś, że to ten typek Van Damme mógłby co najwyżej rozwalić kogoś w MOIM stylu, ot co. A Seagal był dobry 40 kg temu. Poza tym - eksplozje są już od dawna "passe" jak i teksty na koniec. Teraz odchodzi się bez słowa założywszy jakieś stylowe ciemne okulary.
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
kurwa jutro mam poprawke, cos czuje ze nie zdam :?
Nie wiem czy smiac sie czy plakac, wracam do moich pieknych indicativow praesentis i medii i passivi i futurow i aorystow i participiow i coniunctivusow i optativusow i imperativow i infinitivow i wszystkich deklinacji i wyjatkow o!

Jestem pojebana, ze poszlam na takie studia, w ogole jestem pojebana
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Nie łatywiej było pozostac przy masturbowaniu się jezykiem ojczystym?