- Liczba postów:
- 344
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
mario- swiete slowa; jak sam powiedziales, najsmieszniejsze sa cioły ktore nie znaja historii, dra sie heil hitler tudziez wypisuja 88, czesto uwazaja sie za patriotow i chuj wie kogo.
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
nie chodziło mi o to że śląsk to germańcy tylko że to praktycznie jedyne miejsce w polsce w którym darcie się heil hitler może byś usprawiedliwione właśnie po części pochodzeniem przedków mieszkajacych tam ludzi.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Zagłębiu Sława!

hje hje
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A ja mieszkam na Śląsku też

A takie pytanko... Co to jest to 88??? Bo się nie orientuję. Znacie taki zespół Konkwista 88?
I've felt the hate rise up in me...
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
tysz znam

a Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Cytat:tysz znam Razz a Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?Razz
no ba...jednakże z tej grupki zdecydowanie najprzystępniejszy dla mnie jest honor i jego dwie ostatnie płyty...
co do konkwisty w przeciwieństwie do honoru im zaczęli cięzej grać, tym gorzej im to wychodziło...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 344
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
ja uwielbiam honor, naprawde swietnie graja (grali)- legion pozniej przepoczwarzyl sie w twierdze (notabene z mojego miasta), ale to juz (przynajmniej dla mnie) nie jest ta klasa
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
i tak najlepsze były zażuty co do Infernal War że są kapelą (raz mówiono NS - chłopaki nie uważają się za NS ja osobiście za tak owych równierz ich nie uważam, grają sobie nadzwyczaj dobry satanic martial black metal, a drugi raz [to najlepsze

] ludzie, a raczej tępaki nie w temacie uważają ich za neonazistowską kapelę członków Honor) dodajmy że ich pałker i gitarzysta tylko wspomagali koncertowo panów z Honor, to jedno, a pomysły że są NS tylko dlatego że wcześńiej się nazywali Infernal SS i tak nazwali swoją 1wszą płytę i nagrali Split z NSowym Warhead`em no to jest czysta głupota, jak ktoś jest NS to tego nie ukrywa. Ja współczuję Infernalom, w każdym wywiadzie im trują czy są NS czy nie są, zajebał bym tych reporterów na ich miejscu
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
sprawa ciągnie sie za nimi juz czas jakiś...no cóz na ignorancję i głupoę trudno o lekarstwo...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!