This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fotka.pl/Epuls/Grono/My space.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):co wy, 15-16 lat nigdy nie mieliscie? jak ktos bedzie ja jechal tylko i wylacznie z powodu wieku ma wpierdol

hyhy xD jednyna ok osoba Wink
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Czy już nie czas najwyzszy ustawkę zaproponować ?
i tak sie obsrasz

Paula napisał(a):hyhy xD jednyna ok osoba Wink
jeszcze sie przekonasz jaki ja jestem super
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):co wy, 15-16 lat nigdy nie mieliscie? jak ktos bedzie ja jechal tylko i wylacznie z powodu wieku ma wpierdol

ojej
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Czy już nie czas najwyzszy ustawkę zaproponować ?

no chyba ksiaze proponowal, na dzisiaj zdaje sie
Odpowiedz

no i guess what? tłumu nie było
Odpowiedz

no nie gadaj, nie wierze : |
Odpowiedz

Od ponad tygodnia starasz sie być największym, zaraz po twoim Ksieciuniu, twardzielem forumowym. Czyzbys niedawno prawictwo stracił ?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

a co, sam masz w planach?
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Od ponad tygodnia starasz sie być największym, zaraz po twoim Ksieciuniu, twardzielem forumowym. Czyzbys niedawno prawictwo stracił ?
a ciebie błona nie uwiera?
Odpowiedz

Jakoś daję radę, choć przyznam, ze nie pogardziłbym jakimiś wskazówkami dużo starszego prawiczka-weterana
Odpowiedz

to pogadaj z keltuzem, pszesz świetnie sie znacie
Odpowiedz

No to ty chociaż giermka Ismana w potrzebie nie zostawiaj
Odpowiedz

rob pale
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):No to ty chociaż giermka Ismana w potrzebie nie zostawiaj
nie przyjmuje rad od chamstwa i pospólstwa, kmieciu
Odpowiedz

^ o, tak już lepiej
Odpowiedz