12-06-2007, 08:33 PM
Książę napisał(a):Bijesz się?nie
tyle, że hardcore ma rozpierdalać mordy i torturować kutasa i w tym kontekście obrazki "hardcore gegen nazis/wp" śmieszą mnie trochę. zresztą wszystko co jest "gegen wp" mnie śmieszy.
Książę napisał(a):Bijesz się?nie
anal panzerfaust napisał(a):tyle, że hardcore ma rozpierdalać mordy i torturować kutasa i w tym kontekście obrazki "hardcore gegen nazis/wp" śmieszą mnie trochęto chuja wiesz o hc, a ja chętnie mogę rozpierdolić ci mordę, z kutasem poradzisz sobie sam, do tej pory dajesz radę
anal panzerfaust napisał(a):zresztą wszystko co jest "gegen wp" mnie śmieszy.świetnie, jesteś dumnym białym wojownikiem, czyli chuj ci po same pomidory
Necro Desecrator napisał(a):Własnie, Ksiaze, skad ta niechec(nienawisc?) do nazioli??z obowiązku wobec intelektu
Książę napisał(a):to chuja wiesz o hc, a ja chętnie mogę rozpierdolić ci mordęmz kutasem poradzisz sobie samzajebiście, 1:0 dla ciebie
Cytat:świetnie, jesteś dumnym białym wojownikiem, czyli chuj ci po same pomidorynie kurwa
Cytat:z obowiązku wobec intelektuco rozumiesz pod pojęciem naziol? narodowych-socjalistów w garniturach którzy naczytali się Strassera&co. czy skinów ze swastyką wytatuowaną na ryju?
anal panzerfaust napisał(a):bandą chujawnosze po tym, że to alias jakiegoś użytkownika forum, więc wypierdalaj kmieciu
Książę napisał(a):już nie bądź taki hardy, zarejestrowałem się ze względu na ten temat, nie snuj upośledzonych teoriianal panzerfaust napisał(a):bandą chujawnosze po tym, że to alias jakiegoś użytkownika forum, więc wypierdalaj kmieciu