11-08-2007, 09:03 PM
KlaudiaVanKilmister napisał(a):Ja mam piękne cyce. I będę pokazywać je tylko mojemu chłopakowi!
jak juz go znajdziesz to beda do samej ziemi
KlaudiaVanKilmister napisał(a):Ja mam piękne cyce. I będę pokazywać je tylko mojemu chłopakowi!
Sobota napisał(a):^ czyli pomacać z zamknietymi oczami można ?Nie. Jaki Wyrok?
a pozatym wydałaś na siebie wyrok tym ostatnimi słowami
Sacred napisał(a):jA k kCeSz To Ja MoGeM bYĆ tFoim ChŁoPakIemNie.
Książę napisał(a):a ja potrafię kruszyć mury kutasem i stać na nosie. Gadka szmatka, ja jestem jak św TomaszA ja moimi twardymi sutkami przelamuje lody.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jak juz go znajdziesz to beda do samej ziemiTaaaa... śmichy chichy...hehe.
KlaudiaVanKilmister napisał(a):Sobota napisał(a):^ czyli pomacać z zamknietymi oczami można ?Nie. Jaki Wyrok?
a pozatym wydałaś na siebie wyrok tym ostatnimi słowami![]()
Książę napisał(a):a ja potrafię kruszyć mury kutasem i stać na nosie. Gadka szmatka, ja jestem jak św TomaszA ja moimi twardymi sutkami przelamuje lody.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jak juz go znajdziesz to beda do samej ziemiTaaaa... śmichy chichy...hehe.
KlaudiaVanKilmister napisał(a):Sobota napisał(a):^ czyli pomacać z zamknietymi oczami można ?Nie. Jaki Wyrok?
a pozatym wydałaś na siebie wyrok tym ostatnimi słowami![]()
-Rene- napisał(a):Lalka was wzięła. Na poważnie
-Rene- napisał(a):Lalka was wzięła. Na poważnie
Istman napisał(a):to ty teraz mnie wez. na rownie powaznieSam się weź.
Sobota napisał(a):Biorę się