10-20-2007, 11:05 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):smichy cichy bez ustanku widzeWłacha
![[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/8205/cheshirecatcopyef2.jpg)
raf667 napisał(a):Na tego ciecia wszystko dobreOtter napisał(a):Tak krzyczała Twoja stara do Twojego starego jak ją pierdolnął maczugą i zatargał za zwisy do jaskini.
jaki chujowy pojazd
Aexalven napisał(a):KlaudiaVanKilmister zaczyna mnie wkuriwac, w kazdym temacxie walic linki nie zwiazane z tematem jak dzieciak neo, ktory mysli, ze bedzie fajny jak da jakis smieszny, w jego mniemaniu link, w dowolnym temacie, kurwa po stokroc oznajmiam, kurwa!!!
Necro Desecrator napisał(a):Aexalven napisał(a):KlaudiaVanKilmister zaczyna mnie wkuriwac, w kazdym temacxie walic linki nie zwiazane z tematem jak dzieciak neo, ktory mysli, ze bedzie fajny jak da jakis smieszny, w jego mniemaniu link, w dowolnym temacie, kurwa po stokroc oznajmiam, kurwa!!!
Jest idiotką. Jak kazda kobieta
-Rene- napisał(a):I dlatego jesteście z keltuzem tak blisko. Proste.
Necro Desecrator napisał(a):Aexalven napisał(a):KlaudiaVanKilmister zaczyna mnie wkuriwac, w kazdym temacxie walic linki nie zwiazane z tematem jak dzieciak neo, ktory mysli, ze bedzie fajny jak da jakis smieszny, w jego mniemaniu link, w dowolnym temacie, kurwa po stokroc oznajmiam, kurwa!!!
Jest idiotką. Jak kazda kobieta
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo