- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Kurde, kolejny kretyn nam się objawił, miło, miło. Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury? Kulturalnym jest PZPRowski aparatczyk kreujący się na euroentuzjastę, obrońcę demokracji i człowieka, który "wprowadził Polskę do Europy"? Gratuluję.
ps.
Dla mnie głupotą jest pisanie wyrazu "kłócić" z błędem na przykład.
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Też miałem wrażenie, że Kwas chciał rozmawiać, chociaż nie zawsze na temat, ale jednak, natmomiast Tusk ma to po kaczorze, że prawie po większości pytań dowalał fakimś epitetami o błędach przeszłości.
Zauważcie, że Kaśniewski nie krył zwycięstwa PO, mówiąc na Tuska premierze i pytał go wraz z takim tytułem o przyszłość jego działań w rządzie. Niestety Tusk obrócił to i dowalił Kwaśniwskiemu za brak wiary we własne ugrupowanie. Głupio tak wychwalać kogoś, a potem odebrać takiego kopniaka w twarz... Tusk chyba nie zczaił o co chodziło...
Walka bokserska.
Na punkty.
Róznicą 3 pkt wygrywa Kwaśniewski.
finito...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
To tak na rozluźnienie

.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 1,390
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
1
chujnia... PPP mi wyszło. na dodatek na każde z zaznaczonych najważniejszych dla mnie spraw mam odmienne zdanie
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
Po raz kolejny okazałem się lewakiem.
Jednak głosuję na PO.
Teraz tylko czekam na naiwnych sympatyków UPR-u, którzy zarzucają reszcie forum naiwność, zresztą nie tylko naiwność...
- Liczba postów:
- 147
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Haha mnie też wyszedł LiD :] Na drugim miejscu PPP, później PO, a na końcu partia rządząca.
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Powinniście być trzymani z dala od cywilizacji białego człowieka
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia