Ankieta: Na kogo zag - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
LiD
20.31%
13
20.31%
PO
18.75%
12
18.75%
LiS
0%
0
0%
PiS
1.56%
1
1.56%
PSL
1.56%
1
1.56%
Pierdole Wybory
23.44%
15
23.44%
UPR
26.56%
17
26.56%
Inna partia (jaka?)
7.81%
5
7.81%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wybory 2007

Kurde, kolejny kretyn nam się objawił, miło, miło. Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury? Kulturalnym jest PZPRowski aparatczyk kreujący się na euroentuzjastę, obrońcę demokracji i człowieka, który "wprowadził Polskę do Europy"? Gratuluję.

ps.
Dla mnie głupotą jest pisanie wyrazu "kłócić" z błędem na przykład.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury?

A czy ja gdzieś pisałem, że Kwaśniewski to szczyt kultury? Nie przypominam sobie.

Za błąd ortograficzny przepraszam.
[Obrazek: washburndime32buh6yl5.png]
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

Też miałem wrażenie, że Kwas chciał rozmawiać, chociaż nie zawsze na temat, ale jednak, natmomiast Tusk ma to po kaczorze, że prawie po większości pytań dowalał fakimś epitetami o błędach przeszłości.

Zauważcie, że Kaśniewski nie krył zwycięstwa PO, mówiąc na Tuska premierze i pytał go wraz z takim tytułem o przyszłość jego działań w rządzie. Niestety Tusk obrócił to i dowalił Kwaśniwskiemu za brak wiary we własne ugrupowanie. Głupio tak wychwalać kogoś, a potem odebrać takiego kopniaka w twarz... Tusk chyba nie zczaił o co chodziło...

Walka bokserska.
Na punkty.
Róznicą 3 pkt wygrywa Kwaśniewski.

finito...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Morgenstern napisał(a):
warsadal napisał(a):Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury?

A czy ja gdzieś pisałem, że Kwaśniewski to szczyt kultury? Nie przypominam sobie.

Za błąd ortograficzny przepraszam.
1. Tak to odebrałem w kontekście Twoich poprzednich wypowiedzi.
2. Kurde, ze spokojem podszedłeś do sprawy, a miałem ochotę się z kimś pożreć, bom wybitnie nie w sosie. Trudno idę szukać dalej.
Slapi napisał(a):Zauważcie, że Kaśniewski nie krył zwycięstwa PO, mówiąc na Tuska premierze i pytał go wraz z takim tytułem o przyszłość jego działań w rządzie. Niestety Tusk obrócił to i dowalił Kwaśniwskiemu za brak wiary we własne ugrupowanie. Głupio tak wychwalać kogoś, a potem odebrać takiego kopniaka w twarz... Tusk chyba nie zczaił o co chodziło...
Oj, Slapi, to chyba Ty nie zczaiłeś, o co chodziło Kwaśniewskiemu Big Grin
Odpowiedz

ĘĄ
http://partiaea.blog.onet.pl/

edit*
niektorzy naprawde mysleli,ze ta partia jest na serio.
Odpowiedz

[Obrazek: partiakobietck3.jpg]

To tak na rozluźnienie Tongue.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

http://latarnik.gazeta.pl/compass/

Jeszcze jeden kompas wyborczy.
Odpowiedz

^to samo mi wyszło co w tamtym, czyli PO i LiD po równo mniej więcej, a na 3m miejscu - polska partia pracy, możecie mnie zapisać na czarną listę lewaków Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

chujnia... PPP mi wyszło. na dodatek na każde z zaznaczonych najważniejszych dla mnie spraw mam odmienne zdanie
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Po raz kolejny okazałem się lewakiem.
Jednak głosuję na PO.
Teraz tylko czekam na naiwnych sympatyków UPR-u, którzy zarzucają reszcie forum naiwność, zresztą nie tylko naiwność...
Odpowiedz

http://latarnik.gazeta.pl/compass/app/poll_result.html

Lewak ;> jak zawsze Smile
Odpowiedz

Haha mnie też wyszedł LiD :] Na drugim miejscu PPP, później PO, a na końcu partia rządząca.
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

Mi też na pierwszym LiD Big Grin Na drugim PO, trzeci LPR, dalej PiS.
[Obrazek: washburndime32buh6yl5.png]
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

Powinniście być trzymani z dala od cywilizacji białego człowieka
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

a Ty z dala od komputera
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz