07-11-2007, 04:12 PM
-Rene- napisał(a):No to wypierdalaj w podskokach, hop siup!Troche kultury... Dziewczynie ,nawet takiej jak ty , nie przystoi tak brzydko mowić. A fe.
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)
-Rene- napisał(a):No to wypierdalaj w podskokach, hop siup!Troche kultury... Dziewczynie ,nawet takiej jak ty , nie przystoi tak brzydko mowić. A fe.
R_amze_S napisał(a):karakas napisał(a):z resztą ja nie mam dupyA co masz na miejscu dupy?
R_amze_S napisał(a):Troche kultury... Dziewczynie ,nawet takiej jak ty , nie przystoi tak brzydko mowić. A fe.Ojej...
Cytat:siedzenia NIE są pokryte skórą.
Axel napisał(a):Ej Warsadal skąd cię stać na taki wóz ? przecież to kupa kasy no chyba ze sprowadzany ?Nie no, mnie nie stać, dostałem jako wspólny prezent od rodziców i chrzestnych na urodziny. Krajowy jest, ale jak wspominałem to nie jest full opcja, a i silniki są mocniejsze.
warsadal napisał(a):Axel napisał(a):Ej Warsadal skąd cię stać na taki wóz ? przecież to kupa kasy no chyba ze sprowadzany ?Nie no, mnie nie stać, dostałem jako wspólny prezent od rodziców i chrzestnych na urodziny. Krajowy jest, ale jak wspominałem to nie jest full opcja, a i silniki są mocniejsze.
Axel napisał(a):warsadal napisał(a):Axel napisał(a):Ej Warsadal skąd cię stać na taki wóz ? przecież to kupa kasy no chyba ze sprowadzany ?Nie no, mnie nie stać, dostałem jako wspólny prezent od rodziców i chrzestnych na urodziny. Krajowy jest, ale jak wspominałem to nie jest full opcja, a i silniki są mocniejsze.
Ja bym chciał mieć takich starych i chrzestnych. Można powiedzieć ze szczesciarz jesteś