• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Będzie musiał siedzieć w namiocie termicznym Laughing
Odpowiedz

Dobra dwóch dni w szpitalu prawie nie pamiętam ,boecnie mam bardzo ciekawą maskę na moim nosku któr mnie niemiłośernie boli. . Bede jeszcze conajmniej tydzien w tym zapierdalał póxniej mi zmienia na coś mniejszego ,albo wogole zdjemą.

[Obrazek: obraz004ou9.jpg]

Ogólnie to zwała xD .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Wychodzisz tak na dwór ?
Odpowiedz

Lepiej powiedz jak ci kichanie idzie ;}
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

ale spuchłeś, typ
Odpowiedz

I bede jeszcze puchł. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie, ale jestem dobrej myśli ;].
Odpowiedz

Sobota napisał(a):I bede jeszcze puchł
przejebane... a picie browara/ów odpada? Wink ;]
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

człowieku. z taką opuchlizną i w takich temperaturach ty byś jeszcze chciał, żeby on pił i zwiększał sobie ciśnienie krwi? ludzie.
Odpowiedz

Może palenie rzuce w ten sposób bo ryzykować jakoś niechce , i przez taka głupote moge sobie tylko to spierdolić. Ogolnie jak już mówiłem zwala. Ide spać wziałem przeciwbolowe coś, na sen cuś, nantybiotyk nie mam co przy kompie siedizec.
Odpowiedz

Książę napisał(a):człowieku. z taką opuchlizną i w takich temperaturach ty byś jeszcze chciał, żeby on pił i zwiększał sobie ciśnienie krwi? ludzie.
to był taki żart przecież...
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

jankier napisał(a):to był taki żart przecież..
a ja prowokowałem w okrężny sposób, mając nadzieję że wypije coś jednak i zobaczymy na filmiku jak mu wybucha głowa, zaczynając od nosa
hahahahah
Odpowiedz

czy ktos mi wyjebał nowo założony temat ?
Odpowiedz

Ta,bo już był o tym zespole.
Odpowiedz

zwracam honor (trasz był na dole Tongue )
Odpowiedz

warsadal

straszny z ciebie sluzbista, no ale coz zrobic

mialem na mysli to, ze jesli nawet dyskusja odbiega od tematu, ale jest ciekawa i sensowna to nie ma sensu jej przerywac/zamykac tematu/etc. oczywiscie mowie o przedostatniej stronie tematu o avril, nie ostatniej gdzie jest niepotrzebna pyskowka

poza tym shoutbox ssie generalnie, a glupie jak dla mnie jest kazdorazowe przenoszenie dyskusji do jednego tematu (tego wlasnie), jesli bezposrednia przyczyna nawiazania rozmowy na dany watek znajduje sie kompletnie gdzies indziej. gdyby kazdy tak robil, w tym temacie powstalby burdel nieziemski i nikt by sie z nikim nie dogadal.

poza tym, wg mnie troche blednie rozumiesz fuche moderatora - to nie jest gosc, ktory tylko i wylacznie pastwi sie nad userami, ale takze pomaga im i ulatwia korzystanie z forum. jesli w temacie np. o kapeli x ludzie zaczynaja gadac np. o klockach hamulcowych, a dyskusja przebiega na poziomie (bierzemy pod uwage tutejsze realia rzecz jasna), to nie jest chyba problemem wydzielenie postow na temat klockow hamulcowych i utworzenie tematu o adekwatnej nazwie?

aha, zapomnialbym - sam spierdalaj : - )
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości