- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
Ten nazbyt bezpośredni sposób w jaki mnie zarywasz oniesmiela mnie. Mogę się zamknąć w sobie.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
ale kolesie maja łeb!
zajekurwajedwabiste!
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
statekx napisał(a):Przeciez to nudne.
bo chuja wiesz o tym ile wyobraźni i poświęcenia czasu trzeba by zrobic cos takiego
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 178
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Czyżby na forum pisała banda młodych marksistów, z KMP, twierdząca iż laborystyczna teoria wartości Marksa mówiąca, że "wartość przedmiotu to wynik pracy", jest prawdziwa? Won do nor!
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
statekx napisał(a):Każdemu co innego imponuje.
Zaraz znajde ci filmik jak typ sobie wali, nie pokazujac przy tym reki, spodoba ci sie.
w piździe mam filmiki jakie se w nocy dla podniety ogladasz
widzisz, jako że mam niebanalnie dużą wyobraźnie to na pewno lepiej czuje co chcieli kolesie pokazać niz ty. Podobnie jest w przpadku komiksów. Nie każdy potrafi je czytać tak by zrozumieć każdy szczegół jaki chciał przekazac dobry rysownik. Sam rysuje wiec znam ten język.
- Liczba postów:
- 178
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Filmik jest oryginalny, momentami zabawny. Po chuj ta dyskusja?
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Nie ma dyskusji, niektorzy po prostu nie przyjmuja innego zdania niz swoje. Prawo wsi.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Filmik w 2/3 nudny, w 1/3 ZAJEBISTY, ze się tak wyłamię od skrajnych poglądów
"All that's left to say is: Farewell"