02-13-2007, 06:45 PM
Wow, Książe podnosi temperaturę dyskusji nawet gdy go nie ma...
![[Obrazek: userbarwx1.jpg]](http://img405.imageshack.us/img405/3846/userbarwx1.jpg)
Vomitor napisał(a):Mmmm cóż za wyśmienity temacik, po prostu palce lizać
-Rene- napisał(a):Ambivalent napisał(a):ale powoli sie to juz nudne robi, niech "zmieni plyte".-Rene- napisał(a):Naprawdę fajnie to się czyta jak kulicie ogonki i robicie laski adminowi, drogie cukiereczki. Wtedy nawet moja przepona jest na skraju wytrzymałości.
R_amze_S napisał(a):Trudno sie dziwić naszej "zdystansowanej" i "wyluzowanej" trve svce ,ze tak broni księcia,wszak pozbawiona jego protekcji znowu stanie sie tu nikim.Powrócił vomitor więc możesz już skamleć jak za dawnych lat. Nie zapomnij mu tylko odpowiednio wylizać po drodze dupy, bo może się obrazić i znów zostaniesz sam, biedaczyno. I przy okazji obciągnij też adminowi i modom, chody u władzy też ci się przydadzą.
Swoją drogą milo sie patrzy jak skomli niczym suka przy cieczce
-Rene- napisał(a):Powrócił vomitor więc możesz już skamleć jak za dawnych lat. Nie zapomnij mu tylko odpowidnio wylizać po drodze dupy, bo może się obrazić i znów zostaniesz sam, biedaczyno
Krzychun napisał(a):Nic tylko kupic sobie popcorn,siasc wygodnie w fotelu i czytacNo, do tego jak tanio kosztuje taka rozrywka.
Cytat:I przy okazji obciągnij też adminowi i modom, chody u władzy też ci się przydadzą.Hm,zadnemu adminowi nie obciągałem i u żadnego nie mam chodów,w przeciwienstwie do twojego "zajebistego" księciunia który jak powszechnie wiadomo ,był uwielbiany przez Prisce i Acrida,tak więc argument zupełnie z dupy.