01-08-2007, 08:51 PM
ReTuRn napisał(a):Nie, nie kupię ci tego.mistrzem ciętej ripoty to ty nie jesteś.
ReTuRn napisał(a):Nie, nie kupię ci tego.mistrzem ciętej ripoty to ty nie jesteś.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
The Stig napisał(a):Ja po ostatnich akcjach policji w ogole nie korzytam z sieci p2p. Wyjebałem niepotrzebne piraty i małymi krokami zaopatruje sie w oryginalne wydawnictwa. Allegro działa pełną parąno ja robie dokladnie to samo - w sumie w tym momencie mam na dysku prawie tylko oryginalny soft - umiejetne korzystanie z free-ware - Gimp, Open Office, avast!, w sumie z komercyjnych programow to mam tylko Windowsa :]
The Stig napisał(a):ale pamiętaj może być tak, że nie bedziesz nic sciągać, a policja Cie odwiedzi, bo namierzą Cie ze masz pirackiego windowsaprzeciez napisalem dopiero co - Open Office http://pl.openoffice.org/ - ja z niego korzystam, moj stary tez i nie narzekamy :]słyszałem ze Microsoft bardzo dzielnie wspołpracuje z policją wiec trza uważać.
Czasem wystarczy aktualizacja bazy wirusów on-line i mozna wpaśćja sie nie martwi bo mam oryginalnego windowsa
a właśnie: sa jakies zamienniki MS Office ? (oryginalne i w miare tanie) ?