10-03-2006, 07:26 PM
Cóż za wyszukane argumenty ;/. Wyszukaj jeszcze przecinki na klawiaturze i powstawiaj je w odpowiednie miejsca. A jakbyś chciał mnie obrazić, zacznij mówić, że wyglądam jak ty.
![[Obrazek: kopniakbv7.gif]](http://img239.imageshack.us/img239/2193/kopniakbv7.gif)
Skinless napisał(a):Cóż za wyszukane argumenty ;/.Na ciebie więcej nie trzeba
Cytat:Wyszukaj jeszcze przecinki na klawiaturze i powstawiaj je w odpowiednie miejscaNie ma takiej potrzeby.
Cytat:A jakbyś chciał mnie obrazić, zacznij mówić, że wyglądam jak ty.Chciałbys wyglądać tak jak ja,cieciu. O,ale skoro juz padł temat: może ujawnij nam swoją mordę ,co?
brainless napisał(a):nie podrywaj mnie już, bo ja mam KisielkaKtoś mądry kiedyś powiedział : "SPIERDALAJ!!!" Poczuj aluzję...
Zenithalman napisał(a):Foty na forum nie wrzuci bo wpierdol ciota sie boi.Tu się odezwał pierwszy TRV ogier IV RP, gratulujemy.
buubi napisał(a):Może nawet jak oklepu uniknie to chałpa może spłonąćCóż za "progresywne" podejście do sprawy...
KISIEL napisał(a):Half Life (pierwszy),
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KISIEL napisał(a):A co do gier : Baldurs Gate (cała saga), Fallout (obydwie części), Half Life (pierwszy), Commandos (obydwie części). Klimat i grywalność najważniejsza 8)
The Stig napisał(a):Gra nawet fajna jak cały MG :>