10-02-2006, 05:42 AM
Razem z tym wowem. Trochę lepsza tibia :f
![[Obrazek: kopniakbv7.gif]](http://img239.imageshack.us/img239/2193/kopniakbv7.gif)
XdkyX napisał(a):WOW reszta moze spierdalac
Skinless napisał(a):A taki mój żywot, że nie dostaję, gdyż, że, albowiem, ponieważ mieszkam sam i sam robić muszę, a niech to ;(Ale przynajmniej cię mamusia nie nakryje jak bedziesz sobie walił konia.
Cytat:Gorzej jak moja kobieta mnie nakryje (uczy się, nie mieszka u mnie) :fChciałes napisać: mój chłopak?
Cytat:Widzę, że ty też masz ten problem, bo znajomość tematu ponad normę ;/Tak,akurat takich typków jak ty znam stanowczo za duzo,stąd ta moja ponadnormatywna znajomośc tematu.
Necroblood napisał(a):XdkyX napisał(a):WOW reszta moze spierdalac
Doom2>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>reszta gier
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Necroblood napisał(a):XdkyX napisał(a):WOW reszta moze spierdalac
Doom2>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>reszta gier
Sensible world of soccer>>>>>Cannon Fodder>>>>>>>The Settlers>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>populous 3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>reszta
XdkyX napisał(a):skinless czy ty dostajesz kolacje w domu?Dostaje, ale z procy
R_amze_S napisał(a):Chciałes napisać: mój chłopak?Z twoim chłopakiem nie mam nic wspólnego ;/
Cytat:Tak,akurat takich typków jak ty znam stanowczo za duzo,stąd ta moja ponadnormatywna znajomośc tematu.Cała twoja rodzinka + ty ;f
Cytat:Z twoim chłopakiem nie mam nic wspólnego ;/Bo takowego nie ma,dlatego mówimy o twoim chłopaku.
Cytat:Cała twoja rodzinka + ty ;fNie,mój drogi,to że ty pochodzisz z rodziny uber-patologicznej,nie oznacza że wszyscy takie mają.