Forum Rockmetalshop
Kto z was wie jak się spiewa Growlem? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Kto z was wie jak się spiewa Growlem? (/thread-kto-z-was-wie-jak-si%C4%99-spiewa-growlem)

Strony: 1 2

Kto z was wie jak się spiewa Growlem? - Deusoris - 12-05-2004

Kto z was wie jak się spiewa Growlem? Chodzi mi o ćwiczenia głosu itp. Bo mi jakos nie wychodzi nauka samemu Crying or Very Sad Sad Evil or Very Mad

- Dżemik - 12-05-2004

Jedno pytanie.. a przeszedles juz mutacje?

- Hair of the dog - 12-05-2004

eee mi to przyszlo jakos samemu(growl) ze se tak zrobilem i wyszlo ale nie uzywame tego na codzien bo growl to wiocha

- Hethell - 12-05-2004

E to przeciez latwe Big Grin nawet mi wychodzi

- Aeroth - 12-05-2004

trzeba mieć pewne wrodzone umiejętności bo jak głos masz z natury słaby to żebyś niewiadmo jak ćwiczył growlować nie będziesz. Pozatym taki wokal ssie.

- fireball - 12-05-2004

Ehhh...to proste - chlopczyk albo dziewczynka po mutacji, musisz troche sie wysilic, ale to banalne... jedyny klopot w tym,ze szybko niszczy struny glosowe - ja po zagrowlowanych 3-4 kawalkach mam dosc na caly dzien... a taki wokal jest piekny... tylko trzeba w nim to piekno dostrzec...

- Deusoris - 12-06-2004

Dżemik napisał(a):Jedno pytanie.. a przeszedles juz mutacje?

Raczej przeszedłem.

- ReTuRn - 12-06-2004

Pokazę Ci w Szczecinie...
TAk bardziej poważnie- burczysz glosno,jenoczesnie dla lepszego efektu zaloz sobie dlonie na usta, tak aby wypuszczać tylko część powietrza- efejkt murowany, ja uzywam GROWLU dla zaintonowania co ważniejszych kwestii... Big Grin

- Vlkodlak - 12-07-2004

chyba nie da się tego nauczyć? Tongue Po prostu 'śpiewać' warcząc. Można podlać denaturatem dla lepszego charczenia Laughing no ewentualnie wódeczka hehe.

- Aeroth - 12-07-2004

proponuje wypić denaturat i połknąć zapałke zapaloną. Gwarancja dobrego charczenia.

- Pandora - 12-07-2004

Aeroth napisał(a):proponuje wypić denaturat i połknąć zapałke zapaloną. Gwarancja dobrego charczenia.

Chyba w następnym wcieleniu... Laughing

- Hair of the dog - 12-07-2004

hmmm growl....po co to...mozna ladnie zakrzyczec(szczegolnie smiesznie to wychodzi w np. deicideBig Grin)

- Calmwater - 12-08-2004

Nie no,3a naturalnie...Po wódeczce to bluesowy wokal prędzej Laughing Najlepsza metoda to chyba...Prucie mordy :? Nie wiem,jak mi to wychodzi,ale wiem,że to jedyne co mi wychodzi,więc chyba musi być łatwe Evil or Very Mad

- Piorun - 12-08-2004

ciężko jest sam vocuje w kapelce po 30 min nie moge mówić!!! Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- Deusoris - 12-08-2004

Aeroth napisał(a):proponuje wypić denaturat i połknąć zapałke zapaloną. Gwarancja dobrego charczenia.
próbowałem, nie działa Sad ale za to mam spalony cały układ pokarmowy Crying or Very Sad