Kto z was wie jak się spiewa Growlem? -
Deusoris - 12-05-2004
Kto z was wie jak się spiewa Growlem? Chodzi mi o ćwiczenia głosu itp. Bo mi jakos nie wychodzi nauka samemu
-
Dżemik - 12-05-2004
Jedno pytanie.. a przeszedles juz mutacje?
-
Hair of the dog - 12-05-2004
eee mi to przyszlo jakos samemu(growl) ze se tak zrobilem i wyszlo ale nie uzywame tego na codzien bo growl to wiocha
-
Hethell - 12-05-2004
E to przeciez latwe

nawet mi wychodzi
-
Aeroth - 12-05-2004
trzeba mieć pewne wrodzone umiejętności bo jak głos masz z natury słaby to żebyś niewiadmo jak ćwiczył growlować nie będziesz. Pozatym taki wokal ssie.
-
fireball - 12-05-2004
Ehhh...to proste - chlopczyk albo dziewczynka po mutacji, musisz troche sie wysilic, ale to banalne... jedyny klopot w tym,ze szybko niszczy struny glosowe - ja po zagrowlowanych 3-4 kawalkach mam dosc na caly dzien... a taki wokal jest piekny... tylko trzeba w nim to piekno dostrzec...
-
Deusoris - 12-06-2004
Dżemik napisał(a):Jedno pytanie.. a przeszedles juz mutacje?
Raczej przeszedłem.
-
ReTuRn - 12-06-2004
Pokazę Ci w Szczecinie...
TAk bardziej poważnie- burczysz glosno,jenoczesnie dla lepszego efektu zaloz sobie dlonie na usta, tak aby wypuszczać tylko część powietrza- efejkt murowany, ja uzywam GROWLU dla zaintonowania co ważniejszych kwestii...
-
Vlkodlak - 12-07-2004
chyba nie da się tego nauczyć?

Po prostu 'śpiewać' warcząc. Można podlać denaturatem dla lepszego charczenia

no ewentualnie wódeczka hehe.
-
Aeroth - 12-07-2004
proponuje wypić denaturat i połknąć zapałke zapaloną. Gwarancja dobrego charczenia.
-
Pandora - 12-07-2004
Aeroth napisał(a):proponuje wypić denaturat i połknąć zapałke zapaloną. Gwarancja dobrego charczenia.
Chyba w następnym wcieleniu...
-
Hair of the dog - 12-07-2004
hmmm growl....po co to...mozna ladnie zakrzyczec(szczegolnie smiesznie to wychodzi w np. deicide

)
-
Calmwater - 12-08-2004
Nie no,3a naturalnie...Po wódeczce to bluesowy wokal prędzej

Najlepsza metoda to chyba...Prucie mordy :? Nie wiem,jak mi to wychodzi,ale wiem,że to jedyne co mi wychodzi,więc chyba musi być łatwe
-
Piorun - 12-08-2004
ciężko jest sam vocuje w kapelce po 30 min nie moge mówić!!!
-
Deusoris - 12-08-2004
Aeroth napisał(a):proponuje wypić denaturat i połknąć zapałke zapaloną. Gwarancja dobrego charczenia.
próbowałem, nie działa

ale za to mam spalony cały układ pokarmowy