Forum Rockmetalshop
Crust - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Crust (/thread-crust)

Crust - Wakko - 12-04-2004

Jestem ciekaw czy ktos tu słyszał o crust punku. ;>

- thorn - 01-06-2005

no ba Big Grin chociazby homomilitia,sanctus iuda czy guernica y luno...dawno tego nie sluchalem ale sanctus iuda nawet dalej graja... Question hehe....to jest moje cialo wybor nalezy do mnie ...

- kSIąŻę krzyŻtof - 01-12-2005

Crust... TO JESzcze POD koniEC MoiCH czasÓW W CHuj TEgo ByŁo w warszaWIE. WkurwiaLI mnIE co NIEMIara.

- ReTuRn - 01-13-2005

Co to jest ten Crust dokladniej?

- kSIąŻę krzyŻtof - 01-14-2005

Takie ni tO Punk ni to HC ni to Straight Edge, STrasznI HuManiŚci (czytaj: ekolOGia, feminiZm, antygloBaliZm, PacyFIzm), AntyklEryKaliŚci, CHodzĄ i krzyczĄ JakIE tO Oni Wielkie Panki.
LuBIĄ mieĆ duŻo żelastwa w twarzaCH.

- Wakko - 02-17-2005

widze że kolega wyżej nie wie o czym mówi

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-17-2005

Wiec sprostuj kolege z gory Wink

- kSIąŻę krzyŻtof - 02-18-2005

Wakko napisał(a):widze że kolega wyżej nie wie o czym mówi
WAl. PewniE JEsteŚ mocnO zaaNgaŻOwany

- Hair of the dog - 02-19-2005

o kurwa...ekopunk
te koszulki "one sie nie moga bronic" czy "ratujmy matke ziemie" kurwa tozto debilstwo...

- kSIąŻę krzyŻtof - 02-20-2005

SPokoO, moGĄ SOBie jEśĆ SOjowe SchaBOWE, BIGOs SOjOwy, czy nawet Smalec SoJoWY, NIC nIE mam PRZeciw TEMu. ALe Jak SIE Ma ta caŁA ekoLOGia do TEgo czyM byŁ punk, czY SKĄd tO SiĘ niBy W PuNKU miałO WziĄć, to nIE mam PojĘCia

- Hair of the dog - 02-20-2005

hehe ktos zaczal mode dla "dobrych i przyjaznych dla srodowiska" 13 latek startujacych w olimpiadach ekologiczno biologicznych Big Grin

- agnes - 02-20-2005

kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):ALe Jak SIE Ma ta caŁA ekoLOGia do TEgo czyM byŁ punk, czY SKĄd tO SiĘ niBy W PuNKU miałO WziĄć, to nIE mam PojĘCia
Ja też. Prędzej podpięłabym to pod rastamanów. Z resztą uważam, że są to przekonania nie wynikające z przynalezności do jakiejś subkultury.

Co do wypowiedzi Hair of the dog... Noszenie takich koszulek nie jest debilzmem, jeżeli ktoś czuje taką potrzebę (i rozumie dlaczego je nosi), to niech sobie nosi. A dobre i przyjazne dla środowiska są nie tylko takie 13 latki (akurat one to najczęściej tylko te olimpiady mają wspólne z ekologią)...

- Emma - 02-20-2005

ehh wlasnie poglady wcale nie musza byc przynalezne do subkultury ...
eh w takich momentach ciesze sie ze nie jestem zaplontan w ten bajzel z subkulturami ...
nie chcialabym zeby jakies pojabane dzieciaki ktore uwazaja sie za wzorce danej subkultury besztaly mnie za to ze jestem za malo punk/rasta/metal/hh/bog wie co jeszcze (niepotrzebne skreslic)
subkultury sa dziwne bo niby maja pomoc pokazac indywidualizm a jest inaczej .. tlum dzieciakow w tych samych mundurkach .. powtarzajacyh te same pierdoly tylko dlatego ze tak wypada .....:/