Forum Rockmetalshop
Cradle Of Fear - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Cradle Of Fear (/thread-cradle-of-fear)

Strony: 1 2 3

Cradle Of Fear - Dawid666 - 12-01-2004

Co sądzicie o tym filmie ?

- Hethell - 12-01-2004

Jest jednym z najbardziej beznadziejnych filmow jakies widzialam...o ile nie najbardziej .

Hethell

- stig - 12-01-2004

Taa ... zaczyna się fajnie (ten lokal disco Smile a potem zupełna porażka ...

- Arion - 12-02-2004

No co Wy... Ja się przy nim bawiłam znakomicie ;]
Mało z łóżka nie spadłam... Ze śmiechu ;}
Potem oglądałam drugi raz, żeby usłyszeć dialogi i zobaczyć czy na pewno Dani poderżnął gardło strażnikowi tępą stroną szabli czy co on tam akurat w ręku trzyłał XD Yup, podżynał tępą Wink

- Dawid666 - 12-02-2004

HA, moja najleprza scena co ta panienka ( już martwa ) ja kby wyszła z bagna w krótym przebywała z rok, zaczęła kręcić swej koleżance w oku krawędzią rozbitej flachy Smile śmiechu było co niemiara Big Grin

- sukkuba - 12-07-2004

moja ulubiona scena to ta z gumową głową na początku, tą którą dani rozrywa swoimi mrocznymi szponami Laughing

Film do dupy, ale ubawic sie mozna przy nim po pachy. Cipy byly tam calkiem fajne.

- Macias - 12-07-2004

Moja ulubiona scena bylaby ta w ktorej ten palant poderznaby sobie gardlo i przestal meczyc ludzi swoim kiczowatym syfem 8)

- Dawid666 - 12-07-2004

<lol2> jednak na Ciebie też podziałał... i o to mu chdzoiło wzbudzić nienawiść lub miłość !! Dani rulesss !!

- Macias - 12-07-2004

Nienawisc??? Chciales powiedziec śmiech. Ja go nie nienawidze poprostu on jest kiczowaty tak samo jak Wisniewski Laughing

- Amelia - 12-20-2004

sa jkaieś linki do ściągniecia tego filmu, bo poszukuje na kazie same kicze wyskakują mi, co jest ?

- Calmwater - 01-07-2005

Film beznadziejny,aż od Cradle Of Filth odpycha Evil or Very Mad Niemniej jako komedia absurdu może być Laughing

- Balthor - 01-08-2005

khie khie khie...
film po prostu gienialny! khie khie khie....
nie no krew si eleje dani skrzeczy.. hehe...
mi sie tylko podobal motyw z ta stronka internetowa... i psychoza tego goscia, no i panienki of coz.. bo dani.. jakos za nim jako za osoba nie przepadam, w kredkach juz troche lepiej, ale na filmie to... kiczowaty

- Cranmer - 01-15-2005

No żeby nie skłamać to powiem, że... jest to jeden z najśmieszniejszych filmów jakie w życiu widziałem Wink Nigdy nie uważałem CoF za zbiór ludzi normalnych, ale Danny pobił nawet moje wyobrażenia o nich Wink Naprawdę polecam film każdemu kto chce się troszkę pośmiać!

- BOO - 01-17-2005

najbardziej rozdupila mnie scena, gdy Dani zarzyna 'pluszowego' kota i pozniej zzera jego flaki Laughing to bylo takie tru i wogole Tongue prawdziwy szatanista z niego Laughing

- Zakk Wylde - 01-31-2005

Zarąbista komedia niema coSmile