Cradle Of Fear -
Dawid666 - 12-01-2004
Co sądzicie o tym filmie ?
-
Hethell - 12-01-2004
Jest jednym z najbardziej beznadziejnych filmow jakies widzialam...o ile nie najbardziej .
Hethell
-
stig - 12-01-2004
Taa ... zaczyna się fajnie (ten lokal disco

a potem zupełna porażka ...
- Arion - 12-02-2004
No co Wy... Ja się przy nim bawiłam znakomicie ;]
Mało z łóżka nie spadłam... Ze śmiechu ;}
Potem oglądałam drugi raz, żeby usłyszeć dialogi i zobaczyć czy na pewno Dani poderżnął gardło strażnikowi tępą stroną szabli czy co on tam akurat w ręku trzyłał XD Yup, podżynał tępą
-
Dawid666 - 12-02-2004
HA, moja najleprza scena co ta panienka ( już martwa ) ja kby wyszła z bagna w krótym przebywała z rok, zaczęła kręcić swej koleżance w oku krawędzią rozbitej flachy

śmiechu było co niemiara
-
sukkuba - 12-07-2004
moja ulubiona scena to ta z gumową głową na początku, tą którą dani rozrywa swoimi mrocznymi szponami
Film do dupy, ale ubawic sie mozna przy nim po pachy. Cipy byly tam calkiem fajne.
-
Macias - 12-07-2004
Moja ulubiona scena bylaby ta w ktorej ten palant poderznaby sobie gardlo i przestal meczyc ludzi swoim kiczowatym syfem 8)
-
Dawid666 - 12-07-2004
<lol2> jednak na Ciebie też podziałał... i o to mu chdzoiło wzbudzić nienawiść lub miłość !! Dani rulesss !!
-
Macias - 12-07-2004
Nienawisc??? Chciales powiedziec śmiech. Ja go nie nienawidze poprostu on jest kiczowaty tak samo jak Wisniewski
-
Amelia - 12-20-2004
sa jkaieś linki do ściągniecia tego filmu, bo poszukuje na kazie same kicze wyskakują mi, co jest ?
-
Calmwater - 01-07-2005
Film beznadziejny,aż od Cradle Of Filth odpycha

Niemniej jako komedia absurdu może być
-
Balthor - 01-08-2005
khie khie khie...
film po prostu gienialny! khie khie khie....
nie no krew si eleje dani skrzeczy.. hehe...
mi sie tylko podobal motyw z ta stronka internetowa... i psychoza tego goscia, no i panienki of coz.. bo dani.. jakos za nim jako za osoba nie przepadam, w kredkach juz troche lepiej, ale na filmie to... kiczowaty
-
Cranmer - 01-15-2005
No żeby nie skłamać to powiem, że... jest to jeden z najśmieszniejszych filmów jakie w życiu widziałem

Nigdy nie uważałem CoF za zbiór ludzi normalnych, ale Danny pobił nawet moje wyobrażenia o nich

Naprawdę polecam film każdemu kto chce się troszkę pośmiać!
-
BOO - 01-17-2005
najbardziej rozdupila mnie scena, gdy Dani zarzyna 'pluszowego' kota i pozniej zzera jego flaki

to bylo takie tru i wogole

prawdziwy szatanista z niego
-
Zakk Wylde - 01-31-2005
Zarąbista komedia niema co