Forum Rockmetalshop
Chuck - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Chuck (/thread-chuck)

Chuck - psycho - 11-23-2004

jestem ciekawy jak tam sie podoba nowa płytka sum 41 i jakie sa wasze ulubione kawałki z niej bo moje to wszystkie ale takie naj to:
Angels With Dirty Faces
Were All to Blame
Some Say
Open Your Eyes
Slipping Away
I'm Not The One
Pieces
Theres No Solution 8) 8) 8) 8)
88
normalnie ta płytka jest genialna...

- XdkyX - 11-23-2004

n/c -.-

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-23-2005

Wielu Ludzi ma Uprzedzenia Do Sum 41 ... Chodza Sluchy Ze To Komercyjne Popowe Gowno ... Mimo Takich Opinii Mi Zespol Sie Podoba ... Graja fajnie A Ja Nie Szufladkuje Muzy Tylko Dla Tego Ze Goscie Maja Pare Teledyskow W MTV I Chca Zarobic Kase ... A Ulubione Kawalki - Hmmm - We're The Blame I No Reason ...

Ale Nic - Bad Religion RuleZ

- Emma - 01-23-2005

nie wiem nie przesluchalam i nie rpzeslucham wole inna muzyke

- Anonymous - 01-23-2005

nie tyle co za nimi nie przepadam co szkoda mi czasu na ich płytke ;]
wolę czego innego w tym czasie posłuchać, czegoś co mi bardziej pasuje
nowej płytki nawet nie mam ale pewnie jakby była okazja to bym ją liznął

ViR napisał(a):nowej płytki nawet nie mam ale pewnie jakby była okazja to bym ją liznął

Zobacz Nowa plytke ... Nic Nie Stracisz ... Moze Ci Sie Spodoba ... A Ludzie Nienawidza Neopunka Tylko Dlatego Ze Nie Sa Otwarci Na Nowa Muze ... Czasy Sie Zmieniaja ... Muzyka Wraz Z Nimi ...

Re: Hmmm - Pandora - 01-23-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):Czasy Sie Zmieniaja ... Muzyka Wraz Z Nimi ...

Co nie znaczy, że na lepsze :?

- Emma - 01-23-2005

hmm ja nie oceniam czy ten nowy punk jest lepszy gorszy czy jaki .. poprostu nie podchodzi mi...sluchalam kilka razy moj kumpel ma na tym punkcie lekkiego hopla...i nie zmieniam zdania ze ja wole punk w starym stylu

Nio Ze Starym Punkiem Nic Sie Nie Moze Rownac Big Grin

Bad Religion Rulezzzz ( Moj Ulubiony Zespol )

- Karaluch internetowy - 01-23-2005

Dawno mnie tu nie było Tongue oewnie odetchneliście z ulgą a ja znowu wracam Tongue Big Grin a co do muzyki to uważam że każda jest dobra nawet takie coś jak HH wzieło się od punka więc czy warto kłucić się lub rozmyslac jaka muzyka jest dobra?!
Każda jest dobra tylko zalezy czy słuchający staje się jej "wyznawcą" czy tylko wielbicielem...

Zgodze Sie Z Karaluchem ... Kazdy Slucha Czego Chce ...Ale Mi Najbardziej Odpowiada Punk Rock Lat 80 ... Np Bad Religion ( Goscie Ciagna Do Teraz Z Masakrycznym Efektem ) ...

The Proces Of Belief RuleZ

- Emma - 01-23-2005

\\\ AlucarD /// wydajesz sie madry chlopczyna .. ale jesli jeszcze raz napiszesz zupelnie z kosmosu ze kochasz BR to moje nerwy nie wytrzymaja .. ustaw sobei taki podpis a nie piszesz w kazdym poscie i ja to czytam odruchowo zwariowac idzie to jak bys na rozpoczecie kazdego postu pisal kocham jadzie ...efekt by byl taki ze wkoncu by ktos owa jadzie zatlukl

hehe - wenus15 - 01-23-2005

hehe....racja Emma Big Grin

Nio To Moze Byc Lekko Wkurzajace ... Ale Ja Mam Schiza Na Ten Zespolek Jush Dosc Dlugi Czas ... Normalnie Waliloby Mnie To Ze Wam Sie To Nie Podoba ... Ale Cyba Was Polubilem Troche Za Szczerosc Wiec ... Ustawiam Podpis

- sylvicious - 03-18-2007

Z płyty na płytę podobają mi się coraz mniej. Najlepsze wrażenie wywarła na mnie "All killer no filler", chociaż tytuł nie jest do końca prawdziwy Smile Na tej płycie było to co lubię "Plaża, drinki i dziewczynki" Smile)))))

Pozatym fajny był klip do "Fat lip" Smile