Rammstein w Katowicach -
Pandora - 11-21-2004
Wiem, że trochę późno pytam, ale kto się wybiera 1 grudnia do Katowic na Rammsteina?
Dopisane 1 grudnia:
Grrrr... szlag mnie trafia! Nie chcę wyjść na nacjonalistkę, ale te cholerne ruski zatrzymały ciężarówki ze sprzętem na granicy! Odwołali koncert, mają przełożyć
-
Prisca - 12-01-2004
Heh ciekawa jestem tylko czy sprzęt utknął czy ktoś na tym zarabia ;]
Wyrazy współczucia, nie ma to jak odwołany koncert. To jest Poslka... ech...
-
Miriam - 12-02-2004
To pewnie zemsta za nasze poparcie dla Ukrainy.....
-
Acrid - 12-02-2004
Ponoc przyjada jakos styczen/luty (; Sie zobaczy,.. ale fanow niezle pojechali (;
-
Vlkodlak - 12-02-2004
to aż do stycznia będą im sprzęt trzymać na granicy?
-
Pandora - 12-07-2004
Przełożyli dopiero na 24 lutego

Ale cóż... lepiej późno niż wcale...
-
psychosis - 12-07-2004
wydaje mi sie ze 21 Luty , nie 24...
Jak podaje
www.cgm.pl
Oto informacja, jaką otrzymaliśmy od agencji koncertowej Odyssey:
"Uprzejmie informujemy, że została potwierdzona nowa data koncertu zespołu Rammstein. Zespół zagra
21 lutego. Oprócz daty nic się nie zmienia. Koncert odbędzie się w Spodku, wejście od godziny 19.00. BILETY ZACHOWUJĄ WAŻNOŚĆ. Osoby, którym nowy termin nie pasuje będą mogły dokonywać zwrotów biletów bezpośrednio u organizatora (osobiście lub za pośrednictwem poczty, podając swoje dane do płatności). Uwaga - tworzymy nową listę rezerwacji dla tych, którzy nie zdążyli kupić biletów na grudniowy koncert. Wszelkie informacje udzielane są pod numerem (22) 646 06 49".
-
Pandora - 12-07-2004
Sorry, mea culpa, pomyłka
-
Pandora - 12-22-2004
Może to jednak lepiej, że zagrają w lutym, skoro supportem będzie Apocalyptica...
-
Dzeyla - 12-30-2004
ja bede!!! 21.02.2005 spodek!!! - nie moge sie doczekac.

...a niezle sie wkurzylam jak sie dowiedzialam ze go odwolali...
To juz niedlugo :) -
Sagasimon - 02-08-2005
My tez na 100% bedziemy z kumpela!! Normalnie poswiecamy sie i jedziemy z drugiego konca Polski
O wlasnie... Moze znacie jakies fajne miejsca, ktore beda otwarte w noc po koncercie? Nie mamy za bardzo czym wrocic w nocy i bedziemy musialy gdzies do rana przeczekac

(nie stac nas na noclegownie

)
Wybiera sie moze ktos z 3city? :>
-
Pandora - 02-22-2005
No i po koncercie. Kto był? Jak Wam się podobało? A niestety weszłam na płytę dopiero pod koniec Apocalypticy (a i tak było jeszcze dosyć pusto) i widziałam tylko kawałek
Ale Rammstein grał zajebiście!!! W efekcie przepychania się ludzi do przodu znalazłam się koniec końców gdzieś na środku płyty, ale bliżej sceny. I tak wszystko było dobrze widać, a nie było takiego strasznego młyna jak z samego przodu (ale też był!)
-
Dzeyla - 02-22-2005
Bylo genialnie....zarowno apocalyptica jak i Rammstein grali super chociaz na poczatku byl jakis problem z dzwiekiem i calkiem zagluszali Till`a , efekty tez byly niezle ale najlepszy byl CHRISTIAN....
-
kLuCz - 02-22-2005
Ja też nie zdążyłem posłuchac Apocalyptiki, beznadziejnie zorganizowano wchodzenie na Spodek. A już sam koncert był świetny, efekty pirotechniczne wyszły genialnie. Niestety moim zdaniem nie popisała się publika. Na obrzeżach Spodka było strasznie drętwo, wyglądało to jak zlot kółka różańcowego Radia Ma-Ryja. No ale środek sali(gdzie nieskromnie mówiąc znajdowałem się ja

)bawił się ekstra. Po odpaleniu pierwszych miotaczy ognia przy scenie było cholernie gorąco i duszno. Co nie zmienia faktu że było genialnie

najlepszy z wszystkich był Flake, czasem miewałem wrażenie że dostał jakiejś padaczki, czy coś...
PS. Till świetnie już mówi ,,dziękujemy Katowice'', widac że nauka nie idzie w las
-
Neth - 02-22-2005
taaa...

ale i tak nic nie przebije "szesc jestesmy rammstein postrafiamy cala polcke i dzydzymy wiele milych frazen przy cluchaniu nasej nowej plyty pod titulem seeeehnsucht"