Forum Rockmetalshop
Rammstein w Katowicach - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Rammstein w Katowicach (/thread-rammstein-w-katowicach)

Strony: 1 2

Rammstein w Katowicach - Pandora - 11-21-2004

Wiem, że trochę późno pytam, ale kto się wybiera 1 grudnia do Katowic na Rammsteina?

Dopisane 1 grudnia:
Grrrr... szlag mnie trafia! Nie chcę wyjść na nacjonalistkę, ale te cholerne ruski zatrzymały ciężarówki ze sprzętem na granicy! Odwołali koncert, mają przełożyć Crying or Very Sad

- Prisca - 12-01-2004

Heh ciekawa jestem tylko czy sprzęt utknął czy ktoś na tym zarabia ;]

Wyrazy współczucia, nie ma to jak odwołany koncert. To jest Poslka... ech...

- Miriam - 12-02-2004

To pewnie zemsta za nasze poparcie dla Ukrainy.....

- Acrid - 12-02-2004

Ponoc przyjada jakos styczen/luty (; Sie zobaczy,.. ale fanow niezle pojechali (;

- Vlkodlak - 12-02-2004

to aż do stycznia będą im sprzęt trzymać na granicy? Big Grin

- Pandora - 12-07-2004

Przełożyli dopiero na 24 lutego Sad Ale cóż... lepiej późno niż wcale...

- psychosis - 12-07-2004

wydaje mi sie ze 21 Luty , nie 24...

Jak podaje www.cgm.pl

Oto informacja, jaką otrzymaliśmy od agencji koncertowej Odyssey:

"Uprzejmie informujemy, że została potwierdzona nowa data koncertu zespołu Rammstein. Zespół zagra 21 lutego. Oprócz daty nic się nie zmienia. Koncert odbędzie się w Spodku, wejście od godziny 19.00. BILETY ZACHOWUJĄ WAŻNOŚĆ. Osoby, którym nowy termin nie pasuje będą mogły dokonywać zwrotów biletów bezpośrednio u organizatora (osobiście lub za pośrednictwem poczty, podając swoje dane do płatności). Uwaga - tworzymy nową listę rezerwacji dla tych, którzy nie zdążyli kupić biletów na grudniowy koncert. Wszelkie informacje udzielane są pod numerem (22) 646 06 49".

- Pandora - 12-07-2004

Sorry, mea culpa, pomyłka Big Grin

- Pandora - 12-22-2004

Może to jednak lepiej, że zagrają w lutym, skoro supportem będzie Apocalyptica...

- Dzeyla - 12-30-2004

ja bede!!! 21.02.2005 spodek!!! - nie moge sie doczekac. Big Grin ...a niezle sie wkurzylam jak sie dowiedzialam ze go odwolali...

To juz niedlugo :) - Sagasimon - 02-08-2005

My tez na 100% bedziemy z kumpela!! Normalnie poswiecamy sie i jedziemy z drugiego konca Polski Big Grin
O wlasnie... Moze znacie jakies fajne miejsca, ktore beda otwarte w noc po koncercie? Nie mamy za bardzo czym wrocic w nocy i bedziemy musialy gdzies do rana przeczekac Sad (nie stac nas na noclegownie Tongue)
Wybiera sie moze ktos z 3city? :>

- Pandora - 02-22-2005

No i po koncercie. Kto był? Jak Wam się podobało? A niestety weszłam na płytę dopiero pod koniec Apocalypticy (a i tak było jeszcze dosyć pusto) i widziałam tylko kawałek Sad

Ale Rammstein grał zajebiście!!! W efekcie przepychania się ludzi do przodu znalazłam się koniec końców gdzieś na środku płyty, ale bliżej sceny. I tak wszystko było dobrze widać, a nie było takiego strasznego młyna jak z samego przodu (ale też był!)

- Dzeyla - 02-22-2005

Bylo genialnie....zarowno apocalyptica jak i Rammstein grali super chociaz na poczatku byl jakis problem z dzwiekiem i calkiem zagluszali Till`a , efekty tez byly niezle ale najlepszy byl CHRISTIAN.... Big Grin Big Grin

- kLuCz - 02-22-2005

Ja też nie zdążyłem posłuchac Apocalyptiki, beznadziejnie zorganizowano wchodzenie na Spodek. A już sam koncert był świetny, efekty pirotechniczne wyszły genialnie. Niestety moim zdaniem nie popisała się publika. Na obrzeżach Spodka było strasznie drętwo, wyglądało to jak zlot kółka różańcowego Radia Ma-Ryja. No ale środek sali(gdzie nieskromnie mówiąc znajdowałem się ja Big Grin )bawił się ekstra. Po odpaleniu pierwszych miotaczy ognia przy scenie było cholernie gorąco i duszno. Co nie zmienia faktu że było genialnie Big Grin najlepszy z wszystkich był Flake, czasem miewałem wrażenie że dostał jakiejś padaczki, czy coś...

PS. Till świetnie już mówi ,,dziękujemy Katowice'', widac że nauka nie idzie w las Big Grin

- Neth - 02-22-2005

taaa...Smile ale i tak nic nie przebije "szesc jestesmy rammstein postrafiamy cala polcke i dzydzymy wiele milych frazen przy cluchaniu nasej nowej plyty pod titulem seeeehnsucht" Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin