Forum Rockmetalshop
Jakie znacie zespoly typu .. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Jakie znacie zespoly typu .. (/thread-jakie-znacie-zespoly-typu)

Strony: 1 2 3

Jakie znacie zespoly typu .. - Niestety - 12-26-2004

The Offspring albo Sum 41?

- Emhyr - 12-26-2004

...Offspring i Sum41.... Rolleyes

- gabrysia - 12-26-2004

Good Charlotte, Green Day, Blink 182....Raczej kiepska muza, z wyjątkiem Green Day. A tak poza tym to w USA w trzy pupySmile takich zespołów.

- nosferatu - 12-26-2004

Topic z oczywistych wzgledow przenosze do dzialu punk/hardcore...
Jesli chodzi o Twoje pytanie, to innymi "modnymi" ostatnio zespolami neo-punkowymi sa np. Blink 182 i Green Day

- nosferatu - 12-26-2004

gabrysia napisał(a):Good Charlotte, Green Day, Blink 182....Raczej kiepska muza, z wyjątkiem Green Day. A tak poza tym to w USA w trzy pupySmile takich zespołów.
Hehe... zdazylas napisac to pare sekund przede mna Big Grin

- gabrysia - 12-26-2004

Już taki jestem szybki bill....lalala Laughing

- Kamael - 12-26-2004

Żadnych innych oprócz tu wymienionych nie znam i jest mi z tym bardzo dobrze. Big Grin

Zabierz się za lepszą muzykę i lepsze zespoły. Szczerze polecam. Big Grin

- varduum - 12-26-2004

Kamael napisał(a):Zabierz się za lepszą muzykę i lepsze zespoły. Szczerze polecam. Big Grin
skad ja to znam?Wink

Re: Jakie znacie zespoly typu .. - Slayerd - 12-26-2004

Niestety napisał(a):The Offspring albo Sum 41?

Synek, ty mi tu The Offspring i SUM 41 nie porównuj.

Re: Jakie znacie zespoly typu .. - gabrysia - 12-26-2004

Slayerd napisał(a):

A niby czemu nie? Teraz to Cię nie rozumiem. Przecież obydwa zespoły graja podobą muzę. Taki pseudo-punk, jak ja to nazywam. I on ich nie porównuje tylko tak jak ja miała na mysli to, że grają podobnie. O co ta cała zadyma?

Re: Jakie znacie zespoly typu .. - aXe Rose - 12-26-2004

gabrysia napisał(a):
Slayerd napisał(a):

A niby czemu nie? Teraz to Cię nie rozumiem. Przecież obydwa zespoły graja podobą muzę. Taki pseudo-punk, jak ja to nazywam. I on ich nie porównuje tylko tak jak ja miała na mysli to, że grają podobnie. O co ta cała zadyma?

O to, że na pierwszy rzut oka widać: Offspring gra punka na poziomie, a SUM 41 to przereklamowane popowe gówno Tongue

- gabrysia - 12-26-2004

No niech będzie. Zresztą, nie mnie to oceniać, bo nie słucham ani Offspring, ani tym bardziej Sum 41.

- DeZeRtEr - 12-27-2004

Jak wy możecie porównywać Offspring i Sum41 Laughing Offspring dla mnie jest taki Skaete Punk dla deskarzy chociaż musze sie przyznać że sam od offspringa zaczynałem Big Grin Big Grin teraz słucha sie pożadnych zespołów Smile

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-22-2005

jak Chcesz podobne Zespolki ... Wpisz W Google AMERICAN PUNK ROCK ... Ja Polecam Fenix Tx, Jimmy Eat World, Brand New ... A Ze Starszych ( Oczywiscie Nie Porownuje Ich Do Nowych ) Bad Religion ( Moj Ulubiony ) Clash I Ramones - Wymiatanka Zajebistego Punka ... Co Do Suma ... Mimo Ze Sa Przereklamowani ... Graja Fajno ... Ich Muza Podoba Mi Sie Nawet ... Ale Doswiadczenie Bierze Gore Nad Mlodoscia ... 8)

Re: Hmmm - gabrysia - 01-22-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):jak Chcesz podobne Zespolki ... Wpisz W Google AMERICAN PUNK ROCK ... Ja Polecam Fenix Tx, Jimmy Eat World, Brand New ... A Ze Starszych ( Oczywiscie Nie Porownuje Ich Do Nowych ) Bad Religion ( Moj Ulubiony ) Clash I Ramones - Wymiatanka Zajebistego Punka ... Co Do Suma ... Mimo Ze Sa Przereklamowani ... Graja Fajno ... Ich Muza Podoba Mi Sie Nawet ... Ale Doswiadczenie Bierze Gore Nad Mlodoscia ... 8)
Od kiedy The Clash to amerykański zespół Question