Forum Rockmetalshop
..::Millenium Metal::.. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: ..::Millenium Metal::.. (/thread-millenium-metal)

Strony: 1 2

..::Millenium Metal::.. - Atreju - 11-09-2004

Zapraszam maniaków metalowej muzyki do odwiedzania serwisu muzycznego "Millenium Metal". Codziene wiadomości, recenzje płyt, biografie zespołów, wywiady, forum, konkursy, artykuły, koncerty. Współpracujemy z wieloma zespołami, z kilkoma wytwórniami i traktujemy nasz serwis bardzo poważnie Smile . Zapraszam !!!

www.metal.net.pl

- Anonymous - 11-09-2004

Atreju z Powermetal ?? Smile
witam

- Atreju - 11-09-2004

Nie kojarzę nicka "Demon" Znam Cię? Confusedhock:

- Acrid - 11-09-2004

Strona wyglada tresciwie, itp,.. jedyne co mi przeszkadza w przegladaniu jej, to to na czym stoi, czyli Php-Nuke (;

Ide przegladac dalej, moze cos znajde dla siebie, huehue (;

- Apocalypticaa - 11-09-2004

stronka ciekawa, ale braki w zespołach spore....apocalyptica....kittie NI MA!!

- Atreju - 11-09-2004

I nie będzie.

Dział zespoły jest narazie najuboższym działęm w serwisie. Powoli dodajemy nowe. Wolno dlatego, że większość biografii piszemy sami, bez kopiowania ze stron oficjalnych czy innych. Trzeba zebrać materiały, przeczytać paręrzeczy, posłuchać płyt, przypomnieć sobie kilka faktów, przejrzeć recenzje itd.

- Apocalypticaa - 11-09-2004

spokojnie, wiem jak wyglada praca nad takimi stronami, sama pracuje dla podobnej. Ja wyrazam tylko opinie, bo prosiłes. Powodzenia zycze

- Macias - 11-09-2004

Stronka ładnie wyglada bede zagladal na nia w przyszłosci Laughing

- Anonymous - 11-10-2004

Atreju napisał(a):Nie kojarzę nicka "Demon" Znam Cię? Confusedhock:
Ty mnie nie ale ja Ciebie mniej więcej, Byłem tam (powermetal) czasami gościem Smile

- Atreju - 12-15-2004

Po przejściowych kłopotach z serwerem, powróciliśmy, żeby jeszcze bardziej poświęcić się naszej pasji... metalowej sztuce. Jeszcze kilka rzeczy wymaga kosmetycznych poprawek, ale zapraszam serdecznie: www.metal.net.pl

- fireball - 12-16-2004

slaby. i nic dla mnie...ale moze sie kiedys zmieni... 8)

- Atreju - 12-16-2004

Jeśłi nie lubisz metalu, to rzeczywiście nic dla siebie nie znajdziesz.

- Cesarzyk - 12-17-2004

Serwis dobry Big Grin Ale informowania o nowym łiczin cipejszon byście sobie darowali Angry

- Atreju - 12-18-2004

Informujemy o wszystkim co w metalu jest, oprócz nu-shitu. Jesteśmy serwisem z dość szerokim spektrum działań. Jest miejsce na death, black, doom, thrash, heavy jak i melodyjne słodkości Big Grin

- Atreju - 05-01-2006

O kutwa, ależ zakurzony ten temat, zatem trza odkurzyć.

Od 2004 roku serwis nabrał jeszcze większego rozpędu i urósł w siłę. Niedawno uruchomiliśmy serwisowe forum. Zapraszamy !!!

www.metal.net.pl