[poszukuję] troszke stuffu :D -
VegatZ - 12-27-2004
a wiec przede wszystkim qrde nie mogem znale$ć 3erwonego lub biauego kRawata...
do tego szukam guzikow w ksztalcie czaszek
ponadto koszulki badz bluzy zwiazane z zespolami jak Terminal Choice, Hocico, Decoded Feedback, VNV Nation, Punto Omega, In Strict Confidence, Suicide Commando, Funker Vogt lub Spetznaz... jesli ktos by umial zrobic jaką fajna naszywke, jako$ jom wyshyć czy cos bylbym zainteresowany

pozdRawiam
-
Zanthia - 12-27-2004
guziki w dowolnym kształcie możesz zrobić samemu - zwykły guzik + modelina +zręczne ręce + piekarnik + klej + farba . voila ! =D
-
Aeroth - 12-27-2004
cały czerwony krawat mam gdzieś w szafie no ale ci nie sprzedam bo go używam raz poraz. Można kupic w takim np. H&M ;] a co do koszulek zespołów to jeszcze Covenant, Ayria i London After Midnight ;] i jeszcze kilka o ktorych teraz nie pamietam.
-
Kalin - 12-27-2004
Cytat:jaką fajna naszywke, jako$ jom wyshyć czy cos bylbym zainteresowany
Ja się troche podepne

bo po co robić nowy temat.
Jezeli ktoś moze albo zna kogoś kto mógł by zrobić naszywke "na zamówienie" tzn. pokazał bym wzór a ktos by zrobił, to niechaj się odezwie
-
Ninde - 01-02-2005
Kalin napisał(a):Cytat:jaką fajna naszywke, jako$ jom wyshyć czy cos bylbym zainteresowany
Ja się troche podepne
bo po co robić nowy temat.
Jezeli ktoś moze albo zna kogoś kto mógł by zrobić naszywke "na zamówienie" tzn. pokazał bym wzór a ktos by zrobił, to niechaj się odezwie 
To ja też się podepnę
-
havok_girl - 05-06-2005
ja wam mogę zrobić naszywki "na zamówienie"

8) więcej w temacie
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=2683