Blasphemy -
Krolik - 11-05-2004
No jest to w mym przekonaniu prawdziwa esencja Black Metalu, zero pedalstwa (patrz CoF i DB)...A "Blood upon the altar", "Fallen angel of doom" i "Gods of war" to jedne z najlepszych wydawnictw jakie przydarzyły się muzyce metalowej...zdecydowanie..
P.s Najlepszy jest fakt, ze jako skinhead'owski zespół BM mieli w swym składzie murzyna ...
-
Dżemik - 11-05-2004
To ja juz wole Dimmu i Kredki.. Kolesie z Blasphemy sa jeszcze bardziej evil i mroczni.. A ich ksywy.. mmm.. Strach sie bac..
A muzycznie? Nie slucham.. niezle jest tylko Gods Of War.. Moze i klasyczny zespol ale kiepsko brzdakaja..
-
Krolik - 11-05-2004
Cytat:A muzycznie? Nie slucham.. niezle jest tylko Gods Of War.. Moze i klasyczny zespol ale kiepsko brzdakaja..
W przypadku tego zespołu technika gry niezbyt ważną rzeczą jest...
-
Dżemik - 11-05-2004
Ja ideologia malo sie interesuje.. Dla mnie zespol musi po prostu ladnie grac..
-
Krolik - 11-06-2004
Kiedy oni zajebiście grali....technika to nie wszystko...
-
hegemon88 - 12-13-2004
Chujowy zespol, tacy podludzie niszcza scene.
Czarnuchom w zespolach BM mowimy zdecydowane NIE!
-
Kuman666 - 12-11-2006
Blasphemy to jeden z najlepszych bandów tamtych czasów(przełom 80-90), a ten co wyżej napisał to pewnie pedał
-
Necro Desecrator - 12-12-2006
hegemon88 napisał(a):Chujowy zespol, tacy podludzie niszcza scene.
-
Kuman666 - 12-27-2006
Necro Desecrator napisał(a):hegemon88 napisał(a):Chujowy zespol, tacy podludzie niszcza scene.
pedałom na forum też mówimy nie
-
Danzig - 12-27-2006
Kuman666 napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):hegemon88 napisał(a):Chujowy zespol, tacy podludzie niszcza scene.
pedałom na forum też mówimy nie
grejt