Forum Rockmetalshop
Ancient - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Ancient (/thread-ancient)

Strony: 1 2

Ancient - Anonymous - 10-18-2004

[Obrazek: ancient.gif]
Co sądzicie o tym norweskim zespole grającym black metal, o jego zmieniającym się składzie, która płyta jest najlepsza ??

- Hethell - 10-18-2004

Zespól gra bardzo przyzwoicie. To ze skład sie zmienia to mnie malo interesuje moze po prostu Aphazel nie moze dlugo wytrzymac z kolegami i ciagle musi szukac nowych....(muzyków zeby nie bylo Laughing )

Hethell

- Krolik - 10-18-2004

kicha, nie lubie...teraz to już chybasą bardziej włoscy aniżeli norwescy...

p.s maja śmiesznego wokaliste....

- MasterGrucha - 10-18-2004

Gitarzysta Jesus Christ wymiata Laughing (lol)
A co do najlepszej płyty to słyszałem tylko Night Visit więc na nią zagłosowałem... jeśli mam być szczery to nie widze nic nadzywczajnego w ich muzyce, grają średnio.

- Piorun - 10-20-2004

TAKIE SOBIE !
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!

- Anonymous - 11-10-2004

Jeśli o mnie chodzi to absolutnie nie trawię ich muzyki Jedyne co mi sie w miare podobalo to Det Glemte Riket i Svartalvheim Poza tym nieciekawie, a ostatnie dokonania to już totalna porażka Słodzą aż do bólu ...

- fireball - 12-11-2004

Jesus Christ jest genialny Big Grin a poza tym nie podoba mi sie image ich wokalisty...

a muzyka very dobra...jak dla mnie moze byc... Night Visit 8)

- Isvind - 12-11-2004

Bezapelacyjnie u mnie pierwsze miejsce ma Cainian Chronicle. Poza tym lubie posłuchać dema Eerily Howling Winds ale z racji panującego na nim brudu. Takie np. Proxima Centauri już zbytnio cukierkowe jest... niemniej chyba sobie posłucham, choć mam tyle nowych nabytków że już nie wiem co pierwsze włożyć do odtwarzacza Wink.

- fireball - 12-12-2004

Isvind - nie szpanuj tak juz...mysle ze duza wiekszosc forumowiczow ma dosc pokazne zbiory CD...tym to nikomu nie zaimponujesz Laughing 8) Laughing

- Isvind - 12-12-2004

Mi nie chodzi o imponowanie komukolwiek. Ja mam małe zbiory, tylko w ostatnich dniach trochę mi przybyło. Zresztą określenie "dość pokaźne zbiory" jest bardzo płynne. A skoro tak pokaźne zbiory tu ludzie mają to czemu jest "aż tyle głosów" w ankiecie? Wink

- fireball - 12-12-2004

Heh, wiem, rozumiem...tak ci chcialem na ambicje wjechac Laughing a co do glosow - nie wiem, czesc userow to lenie, a wielu pewnie Ancient nie zna...tyle. Co nie wyklucza, ze plytek maja duzo... Laughing

- Isvind - 12-12-2004

fireball napisał(a):czesc userow to lenie, a wielu pewnie Ancient nie zna...tyle.
Z tym się zgodzę, bo z tego co widzę to jest to forum "szeroko pojęte" a ja z kolei udzielam się w innym, bardziej "hermetycznym".

- fireball - 12-12-2004

day link Smile

a co do tego forum - fakt, wypowiadaja sie tu ludzie zarowno od najciezszych kapel BM i death az po britnejkowe fanki Avril i slipknot, wiec nie masz sie czemu dziwic...

- Isvind - 12-12-2004

Widzisz, tylko ja się nie wypowiadam na temat Avril, Evanesence czy czegoś tam, czego w ogóle nie znam albo znam na tyle pobieżnie że nie umiem nic powiedzieć, a tu widzę czasem takie "kwiatki" jak np. to że Deicide albo Edge of Sanity to Black... i brak mi słów. Nawet nie wiem czy mam się śmiać czy płakać (a może jednocześnie).

Link do forum na priva bo nie chcę tam zalewu głupoty w stylu jakiejś "amy lee" Wink

- Cesarzyk - 12-12-2004

Gówniana kapela. Takie disco polo z elementami blacku khekhe.