Fear Factory - co o nim sądzicie? -
Splash - 10-03-2004
No właśnie...
-
Hair of the dog - 10-04-2004
no wlasnie...fear factory troche zaczyna przynudzac ale nie ma co...demanu kopie tylek
-
Deformis - 10-04-2004
Mam wyjątkowy sentyment do albumu Obsolete...Najnowszego albumu nie miałam okazji przesłuchać.
-
Filth - 10-07-2004
Jak dla mnie Fear Factory to bardzo dobra kapela.
-
Krolik - 10-09-2004
Coś wam sie popierdoliło z lokacja tego tematu....
-
Hair of the dog - 10-11-2004
dlaczegoz to ?
-
Splash - 10-15-2004
Ja sądze ze FF to Industrial Metal... JEśli ty uważasz inaczej, to powiedz...
-
Alucard - 10-15-2004
mi sie zajebiscie podoba perkusja w tym zespole.
-
Dementor - 11-08-2004
slyszalem archetype i digimortal,no i uwazam ze kapela bardzo zacna jest

a tak BTW;polecacie coś podobnego?
-
Kalin - 11-08-2004
Jak dla mnie średnia kapela... Piosenki są bardzo podobne do siebie.
Jezeli chodzi o płyty to Demanufacture jest najlepsza
Digimortal tez jest całkiem całkiem
Cytat:mi sie zajebiscie podoba perkusja w tym zespole.
To fakt perkusja jest niezła. (specyficzna)
Generalnie mam jakies mieszane uczucia co do tej kapeli.
-
Atreju - 11-09-2004
Temat chyba nie w tym dziale

hock:
-
gannon - 11-09-2004
czasem niszcze sąsiadów T-1000

... to zajeżdża perfidną techniawą
-
M/\<HInE - 11-10-2004
FF, brak słów żeby wyrazić moj podziw dla tego zespołu ... nie żebym obrazał jakichś innych wykonawców ale przynajmniej nie ściemniają coś tam o elfach, krasnludach, smokach, bogach i innych fantastycznych postaciach, ich muzyka doskonale pasuje do otaczającej nas rzeczywistości .... no i przy okazji jako jedyna kapela trafia w moje gusta takze dzieki temu ze pokrotce ich koncepcja artystyczna pokrywa sie z moimi zainteresowaniami (cybernetyka, robotyka, biomechanika

)

he he he
-
Atreju - 11-10-2004
M/\<HInE' napisał(a):FF, brak słów żeby wyrazić moj podziw dla tego zespołu ... nie żebym obrazał jakichś innych wykonawców ale przynajmniej nie ściemniają coś tam o elfach, krasnludach, smokach, bogach i innych fantastycznych postaciach...
No racja, za to jest ściemnianie o komputerowych głupotach, ludziach-maszynach co chyba jest jeszcze gorsze :?
-
M/\<HInE - 11-11-2004
gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o cybernetyce badz biomechanice i pojmował aktualne postepy tych dziedzin to nie nazywałbyś tego głupotą bo to rzeczywistość a nie ucieczka w swiat basni ....
ale, jeszcze raz podkresle, nie nabijami sie z innych wykonawców bo w koncu tez ich słucham
i tylko bez zbednych kłotni, prosze