Sedes -
UkusS - 02-11-2006
Witam!
Co sądzicie o Sedesie ?
I Chciałbym wszystkich serdecznie zaprośic wsyztskich na forum sedesu:
www.sedes.fora.pl - pomóżmy temu zepsołowi sie od nowa rozbujać

8) Juz za kilka dni będzie wprowadzona tam szata graficzna ale najpierw muszę ja zrobić
Pozdro
-
Tomash - 02-11-2006
Niektóre wałki zajebiste, ale to co się stało z tą kapelą na początku lat 90-tych... ehhh

pan Para wino powinien zostać wtedy zaorany

ale "wszyscy pokutujemy" na niejednej imprezie leciało
-
UkusS - 02-11-2006
Tomash napisał(a):Niektóre wałki zajebiste, ale to co się stało z tą kapelą na początku lat 90-tych... ehhh
pan Para wino powinien zostać wtedy zaorany
ale "wszyscy pokutujemy" na niejednej imprezie leciało 
Dobrze mówisz

Serdecznie zapraszamy do logowania się !

Pozdro
-
Tomash - 02-12-2006
Nie no aż tyle do powiedzenia o zespole nie mam żeby włazić na forum, ale przejżałem je, i np. się dowiedziałem że program II założyli muzycy Sedesu, o czym szczerze mówiąc nie miałem pojęcia

(i nie przyszło by mi to do głowy - znam pr III tylko z kompilacji Jarocinn 8 8 i to zupełnie inna muza

)
-
nocny plakaciarz - 02-13-2006
Niestety słuchałem tylko pobieżnie "lekcji historii". Jakoś bardziej podchodził mi defekt muzgó. Jedak sedes nie jest zły, ale przydałyby mi się teksty (żeby śpiewać sobie razem z wokalistą

). Ma ktoś może? I powiedzcie jaka kaseta jest wg was najlepsza (o ile dobrze pamiętam mieli ich kilka).
pozdrawiam
-
Nikodem15 - 02-14-2006
Sedes z lat 80 too klasyka. Reaktywacja była niezbyt szczęśliwą icdeą, zwłaszcza po odejściu Pary było cienko, ale ogólnie dają radę (biorąc średnią z ich dawnych i obecnych dokonań).
-
szamanek - 02-25-2006
A słuchaliście Sedesu muzgó??
-
UkusS - 05-01-2006
Na dniach sedes da do wiadomości publicznej informacje o tym ze seidzi w studiu- potem zostanie nagrany teledysk do tytułowegoustworu : Świat jest muj i chuj.
-
rafal - 05-01-2006
nocny plakaciarz napisał(a):I powiedzcie jaka kaseta jest wg was najlepsza (o ile dobrze pamiętam mieli ich kilka).
pozdrawiam
jak dla mnie 'kurwa jego mac' wymiata
-
UkusS - 05-06-2006
rafal napisał(a):nocny plakaciarz napisał(a):I powiedzcie jaka kaseta jest wg was najlepsza (o ile dobrze pamiętam mieli ich kilka).
pozdrawiam
jak dla mnie 'kurwa jego mac' wymiata 
Kurwa jego mać rzeczywiscie fajna - ale Sraka Praptaka lepsza moim zdaniem
-
UkusS - 06-12-2006
Strona SEDES`u ma nowy dizajing

zapraszam serdecznie
http://www.sedes.xt.pl/
-
XdkyX - 06-12-2006
o bosz nastepne hipisy