Chaos from Somalia - dźwiękowy terror -
ChaosFromSomalia - 04-12-2009
Witam,
jesteśmy dwójką wokalistów - instrumentalistów, nasza muzyka oscyluje wokół death metalu, ale dodajemy do niego wiele różnych przypraw. Zapraszamy na:
www.myspace.com/chaosfromsomalia
-
Krzychun - 04-12-2009
Jesteście z Somali?
-
Nie, ale historia Somalii jest świetną inspiracją
-
Krzychun - 04-12-2009
Jesteś anarcho - kapitalistą ?
-
Nie, ale radykalnym liberałem gospodarczym jak najbardziej. Fakt, że stąd już niedaleko do anarcho-kapitalizmu.
-
budzigniew - 04-12-2009
ChaosFromSomalia napisał(a):historia Somalii jest świetną inspiracją
Somalijską historią inspirowaliście się bardziej w kawałku "Bi fucker" czy raczej w "Masturbation/Destination"?
-
A kto mówi, że się inspirowaliśmy? Mówię po prostu, że historia Somalii jest dobrą inspiracją, można z niej czerpać a nie, że jest tematem naszych tekstów.
-
budzigniew - 04-12-2009
W czym więc za wyjątkiem wieśniackiej nazwy zespołu objawia się wasza inspiracja Somalią?
-
jankier - 04-12-2009
bo warraha to zajebista nazwa. w sumie nawet nie wiadomo po jakiemu to
-
Chujonosz - 04-12-2009
Dźwiękowy terror!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio takie terrorystyczne dźwięki słyszałem podczas ostatniej depilacji cipy u mojej dziewicy.
A nie, jeszcze jak się mama denerwowała i biła mnie ścierką podczas obierania ziemniaków to też wydawała dziwne okrzyki niczym pawiany wyjące o północy przy pełni księżyca na satanistycznym wulkanie na szerokosci geograficznej 66'6
-
ChaosFromSomalia - 04-13-2009
budzigniew napisał(a):W czym więc za wyjątkiem wieśniackiej nazwy zespołu objawia się wasza inspiracja Somalią?
Mhm, "wieśniacka nazwa" - dokopałeś nam, nie ma co. Zawsze jesteście tak konfrontacyjnie nastawieni?
Cytat:A nie, jeszcze jak się mama denerwowała i biła mnie ścierką
Za mało!!
-
Chujonosz - 04-13-2009
Za mały to był wytrysk z którego powstałeś, więc milcz, kmieciu.
-
1. Jeśli badasz ilość mililitrów spermy z jakiej powstali wszyscy forumowicze to gratuluję ciekawego hobby.
2. Kmieć nie jest słowem obraźliwym.
Dwa razy pudło mój Panie
-
Chujonosz - 04-13-2009
TO ja będę oceniać, co jest pudłem, a co nędznym wypierdkiem na chuju tego świata. Badam co chcę, gwałcę co chcę, a takie pomioty jak ty zjadam na podwieczorek z twoją starą.
-
Ok, to po prostu: Smacznego