Forum Rockmetalshop
Chaos from Somalia - dźwiękowy terror - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Chaos from Somalia - dźwiękowy terror (/thread-chaos-from-somalia-d%C5%BAwi%C4%99kowy-terror)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

Chaos from Somalia - dźwiękowy terror - ChaosFromSomalia - 04-12-2009

Witam,
jesteśmy dwójką wokalistów - instrumentalistów, nasza muzyka oscyluje wokół death metalu, ale dodajemy do niego wiele różnych przypraw. Zapraszamy na:

www.myspace.com/chaosfromsomalia

- Krzychun - 04-12-2009

Jesteście z Somali?

- ChaosFromSomalia - 04-12-2009

Nie, ale historia Somalii jest świetną inspiracją Smile

- Krzychun - 04-12-2009

Jesteś anarcho - kapitalistą ?

Nie, ale radykalnym liberałem gospodarczym jak najbardziej. Fakt, że stąd już niedaleko do anarcho-kapitalizmu.

- budzigniew - 04-12-2009

ChaosFromSomalia napisał(a):historia Somalii jest świetną inspiracją

Somalijską historią inspirowaliście się bardziej w kawałku "Bi fucker" czy raczej w "Masturbation/Destination"?

A kto mówi, że się inspirowaliśmy? Mówię po prostu, że historia Somalii jest dobrą inspiracją, można z niej czerpać a nie, że jest tematem naszych tekstów.

- budzigniew - 04-12-2009

W czym więc za wyjątkiem wieśniackiej nazwy zespołu objawia się wasza inspiracja Somalią?

- jankier - 04-12-2009

bo warraha to zajebista nazwa. w sumie nawet nie wiadomo po jakiemu to

- Chujonosz - 04-12-2009

Dźwiękowy terror!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio takie terrorystyczne dźwięki słyszałem podczas ostatniej depilacji cipy u mojej dziewicy.

A nie, jeszcze jak się mama denerwowała i biła mnie ścierką podczas obierania ziemniaków to też wydawała dziwne okrzyki niczym pawiany wyjące o północy przy pełni księżyca na satanistycznym wulkanie na szerokosci geograficznej 66'6

- ChaosFromSomalia - 04-13-2009

budzigniew napisał(a):W czym więc za wyjątkiem wieśniackiej nazwy zespołu objawia się wasza inspiracja Somalią?

Mhm, "wieśniacka nazwa" - dokopałeś nam, nie ma co. Zawsze jesteście tak konfrontacyjnie nastawieni?

Cytat:A nie, jeszcze jak się mama denerwowała i biła mnie ścierką

Za mało!! Evil or Very Mad

- Chujonosz - 04-13-2009

Za mały to był wytrysk z którego powstałeś, więc milcz, kmieciu.

1. Jeśli badasz ilość mililitrów spermy z jakiej powstali wszyscy forumowicze to gratuluję ciekawego hobby.
2. Kmieć nie jest słowem obraźliwym.

Dwa razy pudło mój Panie Big Grin

- Chujonosz - 04-13-2009

TO ja będę oceniać, co jest pudłem, a co nędznym wypierdkiem na chuju tego świata. Badam co chcę, gwałcę co chcę, a takie pomioty jak ty zjadam na podwieczorek z twoją starą.

Ok, to po prostu: Smacznego Big Grin