[PL TRVE METAL] THE DARK FURY - demo 2006 -
KelThuz - 02-13-2006
Totalne zniszczenie!
Ten młody garwoliński zespół TRUE FUCKIN' POWERMETALOWY miażdży czaszki, wystarczy posłuchać tych numerów z ich dema:
Wojownicy Morza
Fallen Angel
strona -
http://www.thedarkfury.prv.pl/
Uwaga! Zero pedalstwa! Underground, siara i brud.
-
Ambivalent - 02-13-2006
a co z nowym dzielem Sorcerer ?
-
SuicideKaiten - 02-13-2006
Ambivalent napisał(a):a co z nowym dzielem Sorcerer ? 
Przestańże.
-
Ambivalent - 02-13-2006
SuicideKaiten napisał(a):Ambivalent napisał(a):a co z nowym dzielem Sorcerer ? 
Przestańże.
Kel pisal ,ze ma zabijac pozerow (czy cos w ten desen). Chce sie przekonac czy ma racje.
-
Gdyby muzyka miała zabijać pozerów, chodziłbym po mieście z magnetofonem : / Niestety życie nie jest tak piękne...
Rany jakim piskiem się zaczynają ci "Wojownicy morza", żal dupę ściska. Jakby go gitarzysta w fujarę ugryzł.
-
Ambivalent - 02-13-2006
SuicideKaiten napisał(a):Gdyby muzyka miała zabijać pozerów, chodziłbym po mieście z magnetofonem : / Niestety życie nie jest tak piękne...
Zobaczymy, moze Kelowi udalo sie tego dokonac
-
Dobra, skończyłem słuchać tych kawałków. Więcej próbować nie będę. Powiem tak - widać że chłopaki się starają, ale nie umieją zagrać tak jak to sobie wymarzyli; chcieliby bardziej skomplikowanych melodii w stylu Metal Church, ale nie dają jeszcze rady. Może coś z nich będzie, a na razie niech zmienią nazwę, wyjebią wokalistę, zamkną się w pokoju i niech ćwiczą. I niech nie piszą lepiej tekstów, bo też nie umieją.
-
wildwarrior - 02-13-2006
syf straszliwy
-
ReTuRn - 02-13-2006
Zważywszy na to, że nie mają basisty to nieźle dają i jest to rozwojowa sprawa na przyszłość. Gdyby ktoś tak w nich zainwestował, to doczekalibyśmy się POLSKIEGO PORZDNEGO POWERMETALOWEGO BANDU, przynjamniej są spore szanse. A tak to nigdy nie wypłyną i gówno z tego wyjdzie, a szkoda.
-
Calmwater - 02-13-2006
Według mnie całkiem sprawnie chłopakom idzie

Wokal brzmi trochę dziwnie,ale może to sprawka warunków,w jakich nagrywali materiał?Przypuszczam,że były one dalekie od ideału.Tak czy inaczej kapela ciekawa i jak dla mnie rokuje nadzieje na przyszłość