Forum Rockmetalshop
Glany-obtarcia - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Kupię, sprzedam zamienię... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-kupi%C4%99-sprzedam-zamieni%C4%99)
+--- Dział: Inne (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inne--37)
+--- Wątek: Glany-obtarcia (/thread-glany-obtarcia)

Strony: 1 2

Glany-obtarcia - nirvana8 - 09-25-2008

Witam Smile
Ostatnio zakupiłam w bunkrze glany firmy busta grip.Sprzedawca bardzo je polecal i mówił że są świetnej jakości,napewno nie obcierają i w ogóle...
Ale no niestety,po pokonaniu pierwszego kilometra, obtarłam pięte do krwi i to w 2 miejscach o.O :!:
Niektórzy mówią że to normalne trzeba rozchodzić.
Poprzednie glany wcale mnie nie obcierały co tez kosztowały mniej.Teraz nie wiem czy kupiłam je za małe choć no w sklepie wydawaly sie dobre,w tej chwili to już sama nie wiem i nie ma mowy o wymianie bo matka wyrzuciła karton i juz są ślady użytkowania Big Grin
Może trzeba je rozchodzić,kupić jakieś wkładki,nadpiętki czy dać do szewca by coś z nimi zrobił Question
Na razie drugi dzień w nich chodze ale mam niezłe rany szarpane i nie wiem jak długo pociągne...
Liczę na Wasze rady,doświadczenie Smile

- ~Rene~ - 09-25-2008

nie wiem, ale bankowo trzeba rozchodzić szpilki, tenisówki czasem przemiękają na deszczu, przy kupnie japonek trzeba patrzeć czy paski są miękkie i nie będą obcierać, adidasy mogą uwierać w kostki, przy koturnach powinno się uzbroić we wkładki z korka a przy zimowych kozakach w dodatkową parę fleków. a z tymi twoimi glanami to ciężka sprawa, chociaż przypuszczam że problem tkwi w samym sprzedającym, a nie w butach.
pzdr,

- Eulogy - 09-26-2008

nirvana8 napisał(a):Na razie drugi dzień w nich chodze ale mam niezłe rany szarpane i nie wiem jak długo pociągne...
A nie gorąco ci ?

- jankier - 09-26-2008

Eulogy napisał(a):A nie gorąco ci ?
glany nie są dla wszystkich. ciotom dopierdalającym się o wszystko Tobie podobnym, zwykle jest nich gorąco.

nirvana8 napisał(a):Na razie drugi dzień w nich chodze ale mam niezłe rany szarpane i nie wiem jak długo pociągne...
może jeszcze poparzenia chemiczne? jeśli jednak chodziło ci o silne otarcia to masz glany albo źle dopasowane, albo z chujowej skóry. w pierwszym przypadku masz problem. w drugim pięty owinąć bandażem, rozchodzić buty i będzie dobrze. generalnie n ie wiem czemu ja nigdy nie miałem takich problemów

- Keesha - 09-26-2008

nirvana8 napisał(a):rany szarpane
Mr. Green

chuj z obtarciami, nie ma nic gorszego niz jak cie stopa zaswedzi w glanie i sie nie mozesz podrapac.

sie na obcasy przerzuce chyba.

- Eulogy - 09-27-2008

Cytat:glany nie są dla wszystkich. ciotom dopierdalającym się o wszystko Tobie podobnym, zwykle jest nich gorąco.

Nie noszę, wypierdalaj czarnuchu.

jankier napisał(a):z chujowej skóry
Taki z ciebie znawca, powinieneś wiedzieć że skóra z chuja dość delikatna jest i może blacha ją przetarła.

- jankier - 09-28-2008

Eulogy napisał(a):Nie noszę, wypierdalaj czarnuchu.
czarne to mam tylko glany i parę t-shirtów.

Eulogy napisał(a):
jankier napisał(a):z chujowej skóry
Taki z ciebie znawca, powinieneś wiedzieć że skóra z chuja dość delikatna jest i może blacha ją przetarła.
kurwa ręce mi opadły. dres z pierwszej lepszej bramy zrozumiałby co miałem na myśli. tylko nie odszczekuj, że jestem na ich poziomie. "chujowy" to innymi słowy wulgarne określenie "niskiej jakości", więc od razu wypierdalaj z tematu, o którym nie masz pojęcia

- Książę - 09-28-2008

ktoś intelektualnie zesrał się w majtki

- jankier - 09-28-2008

Neutral

- Eulogy - 10-02-2008

Cytat:czarne to mam tylko glany i parę t-shirtów.
Świetnie, ale w sumie to chuj mnie obchodzi co "masz czarne".

jankier napisał(a):kurwa ręce mi opadły. dres z pierwszej lepszej bramy zrozumiałby co miałem na myśli. tylko nie odszczekuj, że jestem na ich poziomie. "chujowy" to innymi słowy wulgarne określenie "niskiej jakości", więc od razu wypierdalaj z tematu, o którym nie masz pojęcia
Zniszczyłeś mnie.

Czyli tak. Chujowy to pejoratywne określenie stopnia jakości wspomnianego obuwia? Dobrze zrozumiałem? Rolleyes

- jankier - 10-02-2008

Eulogy napisał(a):Świetnie, ale w sumie to chuj mnie obchodzi co "masz czarne".

nazwałeś mnie czarnuchem, a nim ni9e jestem.

Eulogy napisał(a):Czyli tak. Chujowy to pejoratywne określenie stopnia jakości wspomnianego obuwia? Dobrze zrozumiałem? Rolling Eyes

eeeh... chujowy = niska lub bardzo niska jakość czegokolwiek. mam nadzieję, że tym razem zrozumiałeś

- Eulogy - 10-02-2008

Świetnie tłumaczysz. +5

- Książę - 10-02-2008

<forehead clap>

- Sick666 - 12-04-2008

Eulogy nie masz pojęcia a się udzielasz jak szalony... A glany trzeba rozchodzić i będzie ok.

- Książę - 12-04-2008

czy trzy szóstki w twojej ksywce oznaczają że jesteś członkiem kościoła szatana?