What the hell is going on?!! -
CalmwaterIsBack - 08-18-2008
Inaczej mówiąc: Co się dzieje z forum?
Zaglądałem na nie jakieś 2-3 lata temu i pamiętam, że można było pogadać na wszystkie tematy z ,ogólnie mówiąc, inteligentnymi ludźmi, potrafiącymi tworzyć konstruktywne i coś wnoszące do tematu odpowiedzi

Oczywiście, byli też swego rodzaju ekstremiści, których komentarze w 90% brzmiały: "Zaorać!", "Na pohybel" czy "Chuj ci w dupę!". Ale były to wyjątki...
Dzisiaj sprawa wygląda nieco inaczej: Większość ludzi (których nie pamiętam z dawnych czasów) wypowiada się w sposób stawiający ich na równi z drechami o IQ~75 w 90% swych komentarzy. I to oni tworzą klimat forum
W związku z tym tak się zastanawiaml, czy to coś tutaj jest nie tak, może forum zostało opanowane przez "tru" kindermetali? A może już po prostu jestem za stary i muszę ograniczyć się do słuchania muzyki i wymiany poglądów na jakimś forum dla emerytów?
Pewnie i tak zostanę pojechany przez większość, ale po prostu ciekaw jestem, co mi drodzy forumowicze napiszą
-
jankier - 08-18-2008
bo trzeba być twardym, nie miętkim. słabi i "wrażliwi" się wykruszyli. ci co zostali wysławiają się różnie, a nowi to w większości gimnazjaliści, którzy wkurwiają niejednokrotnie (np. szon, stig), stąd pyskówki. proste
-
Necro Desecrator - 08-18-2008
ROTFL
-
raf667 - 08-18-2008
Cytat:Inaczej mówiąc: Co się dzieje z forum?
Zaglądałem na nie jakieś 2-3 lata temu i pamiętam, że można było pogadać na wszystkie tematy z ,ogólnie mówiąc, inteligentnymi ludźmi, potrafiącymi tworzyć konstruktywne i coś wnoszące do tematu odpowiedzi Smile Oczywiście, byli też swego rodzaju ekstremiści, których komentarze w 90% brzmiały: "Zaorać!", "Na pohybel" czy "Chuj ci w dupę!". Ale były to wyjątki...
Dzisiaj sprawa wygląda nieco inaczej: Większość ludzi (których nie pamiętam z dawnych czasów) wypowiada się w sposób stawiający ich na równi z drechami o IQ~75 w 90% swych komentarzy. I to oni tworzą klimat forum Evil or Very Mad
W związku z tym tak się zastanawiaml, czy to coś tutaj jest nie tak, może forum zostało opanowane przez "tru" kindermetali? A może już po prostu jestem za stary i muszę ograniczyć się do słuchania muzyki i wymiany poglądów na jakimś forum dla emerytów?
Pewnie i tak zostanę pojechany przez większość, ale po prostu ciekaw jestem, co mi drodzy forumowicze napiszą Wink
spierdalaj
Re: What the hell is going on?!! -
Batman Forever - 08-18-2008
CalmwaterIsBack napisał(a):Większość ludzi (których nie pamiętam z dawnych czasów) wypowiada się w sposób stawiający ich na równi z drechami o IQ~75 w 90% swych komentarzy. I to oni tworzą klimat forum
W
bo ta wiekszość to własnie drechy, która z metalem ma nic wspolnego - o to cały problem tego forum. (patrz przykład raf667 i jego reakcje na Twojego posta - nic dodac nic ując heh) Jakaś banda chuja wypuszczona z zoo wyżywa sie jak może na anonimowym forum i ma satysfkacje, że dopierdoliła wiązanke jakiemus metalowi - jest to żenujące ale co zrobić. Fakt kiedyś było różnie, była gadka, były kłótnie, było poczucie dobrego smaku - dzisiaj nie przetrwało nic. Najlepiej by było sformatowac to forum i albo założyc je na nowych zasadach, albo zlikwidowac z serwwera.
-
Książę - 08-18-2008
hahahaha wreszcie stig ma komu popłakać w rękaw
-
z powodu ?
-
Książę - 08-18-2008
nie no ja nie mam na to siły, nigdy nie chciałem być przedszkolanką
-
dlatego zostałeś ojciecem wirgiliuszem i wychowałes Kelly Family
-
raf667 - 08-18-2008
Batman Forever napisał(a):banda chuja wypuszczona z zoo wyżywa sie jak może na anonimowym forum i ma satysfkacje, że dopierdoliła wiązanke
hahaha a Ty tak nie robisz?
-
Może i robię, ale na pewno nie przynosi mi to satysfkacji, a skutecznie zabija nude
-
Książę - 08-18-2008
Batman Forever napisał(a):ojciecem wirgiliuszem
ratunku kurwa, to się nie dzieje naprawdę
Re: What the hell is going on?!! -
Krzychun - 08-18-2008
Batman Forever napisał(a):bo ta wiekszość to własnie drechy, która z metalem ma nic wspolnego
Kamil - znawfca metalu. Lacromosa,Najłisz czy Artrosis - o tym mało znanych i extremalnych kapelach zawsze mozna było rozmawiac tylko z nim. No i Iron Maiden ofc
-
IstnyKurwaRomantyk - 08-18-2008
CalmwaterIsBack napisał(a):Większość ludzi (których nie pamiętam z dawnych czasów) wypowiada się w sposób stawiający ich na równi z drechami o IQ~75 w 90% swych komentarzy. I to oni tworzą klimat forum
FUCK YEAH
-
raf667 - 08-18-2008
inaczej
w necie masz całą masę for gdzie możesz pogadać na poważnie, jest kulturka, pięknie cacy.
A tu akurat jest inaczej.
Więc jak ci nie pasuje to forum to masz chyba dosyć spory wybór innych
W czym problem?