Chyba zrobie projekt "Papier transferowy - koszulki&quo -
KlaudiaVanKilmister - 03-11-2008
Jedna dziewczyna z mojej klasy robi sobie koszulki za pomoca papieru transferowego.
Mam zamiar zakupic sobie t.shirty/topy w H&M'ie i" wydrukowac" na nich cos orginalnego. Bardziej mi chodzi o filmy i jakies fajne zdjecia z jakimis rownie fajnymi motywami. Nigdzie nie moge znalesc jakis fajnych t-shirtow z filmami itp. sa tylko w USA, ale nie chce mi sie placic kase za przesylke. Tak sie tylko chcialam pochwalic. wiec zyczcie mi powodzenia

. Podobno sie "zmazuja" szybko...wiec chyba bede je recznie prala i na koniec...czy ktos probowal cos takiego robic?
-
Valhalla - 03-11-2008
chyba nie bede zbyt pomocna

ale powodzenia
-
KlaudiaVanKilmister - 03-11-2008
dziekuje.
w przyszlosci otworze sklep z koszulkami, w ktory nikt nie bedzie nic kupowal, tylko zagladal co jakis czas. wsploczuje tym, co maja te "orginalne" sklepiki. nikt tam nic nie kupuje, tylko wejdzie ,rozejrzy sie i wyjdzie

.
-
Valhalla - 03-11-2008
bedzie dobrze dzieciak
-
Książę - 03-11-2008
KlaudiaVanKilmister napisał(a):i na koniec...czy ktos probowal cos takiego robic?
koszulkę zrobioną w ten sposób można traktować jeśli ie jako jedno, to dwu lub trzy razówkę. Po pierwszym praniu nadruk zaczyna pękać, a po po dwóch, trzech zaczyna sie wykruszać. Trwałość nadruków wykonanych tą metodą jest naprawdę kiepska.
W sumie jakby co to niby ja robie custom koszulki, ale reklama mode off.
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-11-2008
Książę napisał(a):W sumie jakby co to niby ja robie custom koszulki, ale reklama mode off.
polecam uzytkownika
-
KlaudiaVanKilmister - 03-12-2008
ale nie ma jakis "lepszych" papierow transferowych, ktore sie tak szybko nie niszcza? no bo takie koszulki co sie kupuje, to chyba w podobny sposob sa robione i jakos sie trzymaja.
-
Książę - 03-12-2008
nie, nie ma "lepszych papierów" i te koszulki co się kupuje są robione zupełnie inaczej
-
KlaudiaVanKilmister - 03-13-2008

nooooooooooooooooooł!!!!!!!!!!!
-
Książę - 03-13-2008
zniszczone złudzenia?
fuck yeah, to jednak nie był stracony dzień
-
KlaudiaVanKilmister - 03-13-2008
pierdole, nie robie.