Czy Kai Hansen Dobrze Zrobił... - Anonymous - 09-29-2004
Mam Do Was Pytanie
Czy Kai Hansen Dobrze Zrobił Opuszczając Helloween i w późniejszym czasie wyrzucając Ralfa Sheppersa z Gammy Ray?
Proszę o dłuższe wypowiedzi...
Moim zdaniem tak, gdyż tak powstały dwa świetne zespoły tj. GAMMA RAY i Primal Fear
-
MasterGrucha - 09-29-2004
Zrobił jak zrobił, dobrze czy źle?
Myśle że to bez znaczenia i tak już tego nie zmienimy.
Ale chyba dobrze, bo gdyby nie odszedł to nie było by Primal Fear, a co z tym idzie piosenki "Metal Is Forever" którą uwielbiam...
(DeMoN dodaj ankiete będzie można głosować)
-
Alucard - 09-29-2004
moze troche wyjde na niewtemacie ale primal fear niemialem okazji posluchac, za to gamma ray to jesden z moim ulubionych zespolow, wiec dobrze sie stalo jak dla mnie. o primal fear sie niewypowiem.
-
Acrid - 09-30-2004
Imho, trudno powiedziec, gdyby nie odszedl, nie powstala by kolejna fajna formacja jaka jest GammaRay. Jezeli by zostal, moze by powstala kolejna plyta na miare Keeperow, choc jezeli sie nie myle to po sprzeczkach z Michalkiem bylo by juz trudno cos stworzyc. Wazne ze stalo sie jak stalo.
Dla mnie Hansen byl wszystkim przy 1 albumie, gdzie dawal na wokalu, sa tam najbardziej miazdzace piosnki.
- Anonymous - 10-05-2004
to prawda, ale Kiske'owi na Keeper... I & II też nic nie brakuje
wg. mnie keeper 1&2 to najlepsze płyty Helloween
I am Alive 8) 8)
I want out 8) 8)
itd...
-
SHOX! - 12-22-2005
Uwielbiam strangers in the night 8)
-
Ola :) - 07-13-2006
ja tam nie znam się na tym wszystkim za bardz,ale uważam,że zrobił źle opuszczając helloween bo z takim świetnym głosem brzmieli oni o wiele lepiej niż z Derisem

co do incydentu z Gamma ray to nic mi na ten temat niewiadomo,bo aż tak nie interesuję się tą postaacią
-
MaFFej - 07-13-2006
Dobrze zrobił - inaczej nie ukazałoby się "Majesty" lub przynajmniej nie ukazałoby się w takiej formie

. Dla mnie ten album to taki mały "Painkiller" XXI wieku (czekam na ogień

).
-
Ola :) - 07-13-2006
ja Cię nie zbombarduję,bo gammy znam tylko kilka utworów,i nie wiem co oni tam wykombinowali z nim
-
ReTuRn - 07-14-2006
Dobrze zrobił kolo, bo GR powstał, niezły zlżejszych bandów, kilka dobrych albumów nagrali, a Helloween IMo straszne gówno potem tworzył po Keeperach, zaś jako ze on na wokalu najlepszy, to i dobrze że wypieprzył poprzedniego gardłowego. Źle tylko zrobił, że szybciej z Iron Savior nie odszedł, bo styl komponowania Sielcka lepsz, a moze inny i nie pasowali, whatever.