Dobra muza za darmo ;] i to w digipaku ;] -
Sobota - 09-08-2007
Mówią, że nie ma nic za darmo, nawet w gębę się nie dostanie. A tu proszę... Nie dość, że jest Linux to jeszcze jest Pax Cecilia. Chłopaki grają coś w stylu screamo/post-rock/post-hc i rozdają swoje krążki za darmo:
Blessed Are The Bonds
Self Released
CD, April 2007
Obtaining the CD
This CD is being offered free of charge.
Contact us with your mailing address to receive your copy.
http://www.paxcecilia.com/
http://www.myspace.com/thepaxcecilia
Jak znacie jeszcze takie akcje to dawajcie znać.
(niechcciało mi się pisać więc z ekso skopiowałem)
Płytka jest naprawde bardzo dobra do mnei doszła wczoraj, naprawde zajebiście wydana. Nawet grosika nie zapłaciłem ,a naprawde warto tego posłuchac. DO tego fajny malutki plakacik z zajebistą grafiką.
Polecam, co szkodzi zamowić.
Nie nic się za to nie płaci.
-
Acrid - 09-08-2007
Oni powinni zbanowac Polske. Chyba 3/4 osob ktore to zamawia jest wlasnie od Nas. Zreszta:
Sobota napisał(a):screamo/post-rock/post-hc
na tym forum, raczej malo osob jest zainteresowanych czyms takim. no chyba, ze skoro przyszylaja za darmo to kazdy sie rzuci ;)
-
Sobota - 09-08-2007
Eee tam jeśli ktoś lubi doomowo nastrojowe klimaty z dużą dawką klawiszy czy skrzypiec to może spokojnie brac, zreszta ładujcie się się na ich maj pejsa , a ja tam nie widze screamo tylko raczej zdecydowanie bardziej metalowe klimaty ;] z duża dawką neofolku.
EDIT:
No dobra wokalnei to jest często screamo ;], zreszta na tych wszystkich gatunkach HC się nie znam.
Musze jeszcze dobrze obsłuchać się bo dość ambitna muza i nie wchodzi łatwo.
-
Eulogy - 09-08-2007
Nooo, w to mi graj

. Ja taką muzę bardzo lubię. Dzięki.
Wystarczy im tylko wysłać swój adres... i już? Chłopaki chyba nie mają na co pieniędzy wydawać ;P. Może poproszę, żeby wsadzili w kopertę kilkadziesiąt dolców

.
-
Sobota - 09-08-2007
Tak tylko swój adres tylko dopsiz ,ze polska ;], mi szło z 3 tygodnie chyba , wiec należy byc cierpliwym.
-
Eulogy - 09-08-2007
Polałem to wazeliną, ale zgodnie z prawdą, bo muza na serio jest świetna.
-
Hallvard - 09-08-2007
no ja tylko suchego i zminego maila z adresem ;p.
ale muzyka faktycznie ciekawa;]
-
Kamael - 09-08-2007
Ja jednak stwierdziłem jakiś czas temu, że nie będę chłopaków okradać - chyba już z 90% nakładu wysłali do Polski, ktoś musi zadbać, by nie zbankrutowali ;D.
-
Sobota - 09-08-2007
Można wyslać im pare dolców zresztą o co prosza w paczce.
-
Eulogy - 09-08-2007
Dostanę płytę i zrobię im reklamę

. Muza warta posłuchania, nie ma co.
-
Valhalla - 10-09-2007
doszlo dzisiaj

zajebiste
-
Eulogy - 10-11-2007
Mam i ja. No klimacior w słuchafonach madafaka.
-
Hallvard - 10-20-2007
racja wlasnie przesluchuje pierwszy kawalek...ladnie wydane.