gazety z programem -
Przemek87 - 06-25-2007
Ja kupuje uberkultową gazetę TO i OWO bo jest kultowa i ma najwięcej programów, konkretne opisy, artykuły i rózne takie satelitarne i medialne zagadnienia co piszczy w świecie mediów TV. No i krzyżowki na których chce wreszcie coś wygrać w zyciu

8)
-
balzac - 06-25-2007
o kurwa.
-
Prisca - 06-26-2007
Tele tydzień, choć nie przypuszczałam, że będę dzielić się wiedzą na temat mojego programu na tym forum hahaha XD
-
balzac - 06-26-2007
nie no, Przemek

, ale lubię Cię za dostarczanie takiej dawki humoru. Poza tym nie piszesz "Od dzisiaj jestem poważny" i nie warczysz na wszystkich. Pozdro =)
czasem sprawdze piątkowy dodatek do gazety dziennik - Tymon i Rojek piszą jakieś recki, poza tym ten ich dodatek kulturalny nie jest wcale taki chujowy. O Isis niedawno pisali.
na program raczej nie zwracam uwagi, chyba, że jakaś fajna panna na okładce, wonczas przejdę do konkretnej strony.
-
Valhalla - 06-26-2007
gleba ;D
-
Kamael - 06-26-2007
Nominacja do najlepszego tematu na tym forum pewna ;DDD.
balzac napisał(a):czasem sprawdze piątkowy dodatek do gazety dziennik - Tymon i Rojek piszą jakieś recki, poza tym ten ich dodatek kulturalny nie jest wcale taki chujowy. O Isis niedawno pisali.
Prawda, kiedy w piątki wracam na weekend do domu zawsze kupuję i jest to bardzo fajnie zrobione. W recenzjach omawiane są dobre krążki, a poza tym często pojawiają się ciekawe teksty. Niedawno np. dosyć obszerny o CocoRosie z dużym wywiadem z jedną z sióstr.
-
Przemek87 - 06-26-2007
co wy chcecie, w końcu dawno nie robiłem ankiety no nie
-
RamzeS - 06-26-2007
No własnie,już się martwiliśmy ,że nie w formie jesteś.
-
IstnyKurwaRomantyk - 06-26-2007
hahahhaha kurwa przyznaje ze to bylo dobre
-
Ghost_82 - 06-26-2007
No tak, tylko ankiety z gazetami nam brakowało

Nie ma co, Przemek rozkręca nam forum
-
Przemek87 - 06-26-2007
ktoś musi

No, ale dość pierdolenia. Głosować mi tu na TO & OWO !!!
-
RamzeS - 06-26-2007
No cóż,ja niestety przyznam sie do pozerstwa w tym względzie,bo program TV sprawdzam sobie
TUTAJ
-
statekx - 06-26-2007
R_amze_S napisał(a):No cóż,ja niestety przyznam sie do pozerstwa w tym względzie,bo program TV sprawdzam sobie TUTAJ
tyż
-
Zoltan - 06-26-2007
Pierdole, założę temat jakiej firmy papier toaletowy qpujecie