Cesarzowa -
Kamael - 03-31-2007
Trailer -
http://images.apple.com/movies/sony/curseofthegoldenflower/curseofthegoldenflower-tlr_h.640.mov
Kolejny film Yimou Zhang (wcześniej "Hero" i słabiutki "Dom Latających Sztyletów"). Pełna intryg i dworskich romansów historia rozgrywająca się w pałacu chińskiej dynastii Tang.
Oskar za kostiumy - faktycznie fantastyczne, świetne sceny walki, zdjęcia. Warto się wybrać do kina.
Ktoś oglądał?
-
raf667 - 03-31-2007
Patrząc na zdjęcie stwierdzam że mi sie nie podoba.
-
Sobota - 03-31-2007
Bardzo obry film, naprawde warto obejrzeć chociażby dlatego ,że nie kończy się jabanym happy endem a dobro nie zawsze wygrywa ;] .
Podrugie postać kochanki następcy tronu to fajna dupa jest ;], ale ja lubie azjatki ;].
-
Książę - 03-31-2007
raf667 napisał(a):Patrząc na zdjęcie stwierdzam że mi sie nie podoba.
no to rzeczywiście bardzo dojrzała i podparta mocnymi argumentami opinia.
-
Kamael - 03-31-2007
Cytat:Bardzo obry film, naprawde warto obejrzeć chociażby dlatego ,że nie kończy się jabanym happy endem a dobro nie zawsze wygrywa ;] .
Dokładnie, myślę, że zakończenia nie będziemy tutaj opisywać i psuć niektórym zabawy, ale szczerze mówiąc kilku mocnych scen pod koniec się nie spodziewałem
Cytat:Podrugie postać kochanki następcy tronu to fajna dupa jest ;], ale ja lubie azjatki ;].
Otóż to, otóż to. Bardzo ładna, ale do Zhang Ziyi (m.in. "Przyczajony tygrys, ukryty smok") trochę jednak jej brakuje ; ).