Angels & Airwaves czy PLUS44 -
sylvicious - 03-02-2007
Jak pewnie osoby, które się tym interesują wiedzą zespół BLINK 182 rozpadł się na kawałki już jakiś czas temu i przepoczwarzył się w dwie nowe formacje (wymienione w temacie).
Która waszym zdaniem jest lepsza i czy przeskoczyli poprzeczkę jaką postawili swoim wcześniejszym dorobkiem?
-
XdkyX - 03-02-2007
zadna. obczaj boxcar racer.
-
Danzig - 03-02-2007
To oni ustawili tamtym złomem jakąś poprzeczkę ?
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-02-2007
aj wez nie pierdol jak nie masz pojecia, wypierdalaj sluchac death metalu, to jest ambitna muzyka na poziomie
-
sylvicious - 03-02-2007
Boxcar Racer działał wtedy, kiedy działał także Blink 182 i już przeszedł do historii, chociaż A&A sa jego kontynuacją, nawet grają "There is" w swoim repertuarze.
Do mnie zdecydowanie bardziej przemawia Plus44 ze względu na wokal Marka, mojego ulubionego perkusistę i bardziej old fashioned california sound - jest to zdecydowana kontynuacja wcześniej obranej muzycznej drogi. A&A jest trochę zbyt miałkie jak dla mnie.
-
Sobota - 03-02-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):aj wez nie pierdol jak nie masz pojecia, wypierdalaj sluchac death metalu, to jest ambitna muzyka na poziomie
Akurat w przypadku porownania do Blink 182 death metal ambitnością muzyki zdecydowanie przebija tamtą formacje ;].
-
Przemek87 - 03-02-2007
Obie zjebane.... tak jak blink
-
rotten_lady - 03-02-2007
no w tym przypadku sie zgodze z przedmowca,chociaz przechodzilam przez faze blinka i nie bylo tak zle.ale teraz to nuuuda:/
-
Krzychun - 03-02-2007
To oni mieli taki kawalek "Always"? To fajne było.
-
raf667 - 03-02-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wypierdalaj sluchac death metalu
Wypierdalaj od death metalu.
-
sylvicious - 03-02-2007
Krzychun napisał(a):To oni mieli taki kawalek "Always"? To fajne było.
No, to był ich kawałek z ostatniej płyty przed rozpadem.
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-03-2007
raf667 napisał(a):Wypierdalaj od death metalu.
nigdy w zyciu nie mam zamiaru tej muzyki sluchac
-
XdkyX - 03-03-2007
Przemek87 napisał(a):Obie zjebane.... tak jak blink
przykro mi ze to nie rhcp albo qotsa : - (
co do tego a&a i +44 - obie to kapele jednego kawalka - "the adventure" a&a i "when your heart stops beating" +44
-
Danzig - 03-03-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):raf667 napisał(a):Wypierdalaj od death metalu.
nigdy w zyciu nie mam zamiaru tej muzyki sluchac
Nie nastawiaj się że wszystko co death to złe ... Zna Morbid Angel czy Nile ?
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-03-2007
zna
podalem jako przyklad, rownie dobrze moglem napisac black
mam juz za soba etap fascynacji tego typu muza i watpie zebym kiedykolwiek wrocil
nudne, monotonne, a pod wzgledem ognia i wpierdolu kapele hc lepsze