Najlepsza radiostacja -
balzac - 12-31-2006
Kolega Przemek mnie zainspirował i postanowiłem założyć taki temat z ankietą

.
Dziś rzecz niesłychana została przeze mnie usłyszana w 3jce - 'Love will tear us apart', kawałek chyba w ogóle nie puszczany od czasów Tomasza Beksińskiego.
3jka się powoli odradza, często Janerke mogę usłyszeć, swego czasu nawet Świetliki z Lindą były na liście przebojów. Moim zdaniem w tej chwili to najlepsze polskie radio ogólnodostępne, ponadto jest tam coś takiego jak 'Wieczory literackie', dżezowe autorskie audycje Kydryńskiego (zawsze w niedziele o 15) i mnogo horoszych rzeczy.
Głosujcie!
*jakby kogoś uraził brak jakiejś radiostacji to prosze napisać to dodam do ankiety, chyba, że jesteś moderatorem, więc rób to sam
-
KISIEL - 12-31-2006
Tylko prawdziwe jest radio pełne miłości i ciepła.
-
Wars - 12-31-2006
Był już podobny temat, ale bez ankiety, więc niech sobie zostanie.
Słucham oczywiście Trójki, która nie ma żadnej konkuencji w kategorii stacji komercyjnych. Czasem zdarza mi się posłuchać jeszcze Radia Afera- czyli rozgłośni politechniki poznańskiej (98,6MHz).
-
Acrid - 12-31-2006
Anty badz ZETka, zalezy jak w kuchni odbiera, bo tylko w tym miejscu slucham radia
-
Krzychun - 12-31-2006
Zaznaczylem ostatnia opcje.
Polecam:
www.classicrock.virginradio.co.uk - stary dobry rock
www.pandora.com - stacja metalowa.Mozna sobie wybierac jaki zespoł ma leciec
-
balzac - 12-31-2006
Zajebiste są audycje autorskie. Swego czasu (styczeń-czerwiec chyba, roku 2006) na antenie Radia Kraków takie audycje miał Marcin Świetlicki, Irek Grin i jeszcze jakiś kolo - 'stacja Kraków' i literacki motyw 'Krakowska księga kolejowa'. Przeważnie słuchałem audycji Świetlika, on ma naprawdę duże pojęcie o muzyce, szczególnie o psychodelii lat 60' i muzyce nowo-falowej. Jedna z jego lepszych audycji miała miejsce 14 lutego, o, zdaje się, że 'Love will tear us apart' leciało wtedy...
Ponoć Grabaż również coś takiego prowadził, jeno w Poznaniu.
Radia lokalne - hmm, w moim przypadku przemilczę tę sprawę, no ewentualnie Radio Toruń, bo pogode prowadzi kumpela siostry
Radiole internetowe - słuchało się, ale nazw to sie juz nie pamięta, fajne były nocne audycje z muzyką Depeche Mode
-
The_hanged_man - 12-31-2006
Tok Fm - serio
-
Tomash - 12-31-2006
antyradio. lubie jak sobie brzęczy w tle, no i kosiński w soboty czasem ciekawe rzeczy puszcza, oraz radio Kraków.
-
balzac - 12-31-2006
Tomash napisał(a):antyradio
Ten gay Wojewódzki nadal się tam udziela?
-
Tomash - 12-31-2006
taa

w sumie coraz lepiej mu idzie
-
Sacred - 12-31-2006
generalnie to w chacie leci trójka
ostatnio często słucham radia wrocław

jak dla mnie to puszczają najlepszą muzykę
-
XdkyX - 12-31-2006
eska Rock i roxy fm jak jezdze
-
Przemek87 - 12-31-2006
Ja ogólnie nie słucham radia bo sam wole decydować czego chce słuchać. To fajnie że Trójka się odradza, tyle że debeściacie rzeczy są dla nocnych marków. Więc póki co najlepiej pasuje opcja "żadne" ale zaznacze Trojke z sympatii
-
Valhalla - 01-01-2007
warsadal napisał(a):Słucham oczywiście Trójki, która nie ma żadnej konkuencji w kategorii stacji komercyjnych.
trojka sie bardzo zeszmacila, od kilku dobrych lat graja tam wiecej badziewu niz porzadnej muzyki, dlatego u mnie rmf fm bo na jedno wychodzi, ale i tak rzadko slucham. ale zdanie stworzylam
-
Wars - 01-01-2007
Valhalla napisał(a):warsadal napisał(a):Słucham oczywiście Trójki, która nie ma żadnej konkuencji w kategorii stacji komercyjnych.
trojka sie bardzo zeszmacila, od kilku dobrych lat graja tam wiecej badziewu niz porzadnej muzyki, dlatego u mnie rmf fm bo na jedno wychodzi, ale i tak rzadko slucham. ale zdanie stworzylam 
Blużnisz kobieto ;>
Audycje Agnieszki Szydłowskiej, "Ptaszyna" Wróblewskiego, Piotra Kaczkowskiego, Marka Niedźwiedzkiego, Piotr Metza czy Marcina Kydryńskiego- ja tu znajduję całkiem sporo dobrej muzyki ;]