Glany - pytanie. -
Nadrin - 07-19-2006
Na początek witam wszystkich jako, że to mój pierwszy post na tym forum!
A teraz do rzeczy. Niedawno kupiłem glany steel 10 dziurkowe - czyli standard. Niestety przy zakupie nie zwróciłem uwagi na pewną rzecz. Otóż okazało się, że cały przód buta (od tego czegoś gdzie się wtyka sznurowadła, aż po stalowy nosek) w środku wyłożony jest jakimś filcem czy czymś. I teraz mam pytanie. Czy każde glany tak mają, czy ja przez przypadek kupiłem ocieplane? :?
-
The Stig - 07-19-2006
generalnie to nie ten dział... z takimi pytaniami i watpliwosciami to na sam dól - tam jest cos co sie nazywa "Informacja o artykułach" ewentualnie "Mam problem"

to tylko po to by nie zasmiecac forum
-
Nadrin - 07-20-2006
O przepraszam bardzo! Ja tu niezorientowany jeszcze jestem. W takim razie czy mógłbym prosić, któregoś z moderatorów o przeniesienie tego topica w odpowiednie miejsce?
-
The Stig - 07-20-2006
pisz na priva
-
Kamael - 07-23-2006
A tam, dział jest dobry - nie widzę problemu. Ostatnie trzy działy są ściśle związane ze sklepem.
To tyle, w temacie niestety nie jestem w stanie Ci pomóc ; ).
-
Satan's Knight - 07-28-2006
Wiesz, co Nadrin, chyba rzeczywiście kupiłeś sobie ocieplane glany, bo moje w środku są gładkie, albo morze to ja mam jakieś badziewie. :? Ale raczej powinieneś się cieszyć, że zimą będzie Ci ciepło w nogi, chyba, że kupiłeś je jako letnie.
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-28-2006
"Letnie glany" to jeden z najwiekszych absurdow o jakich slyszalem
-
Artystka - 07-28-2006
Moje (też 10-dziurkowe steele) mają w środku coś miękkiego, choć nie szukałam specjalnych z ociepleniem. Może to po prostu dla ochrony przed obtarciem? W lato, w upały nie noszę ich, nogi by odpadły z gorąca. Za to idealnie się sprawują w zimę, jesienią i wiosną. Juz rok je mam i jestem bardzo zadowolona.
-
-Rene- - 07-28-2006
Serce już mi się kraje na te domysły..tak,kurwa,kupiliśta ocieplane.'Zwykłe' nie mają w środku żadnego podbicia,'miśka' etc..echhh..
-
shanleena - 11-17-2006
Kupiłaś ocieplane -Rene- ma racje:] bo sama takie kupiłam tylko, że ja celowo:]
-
Danzig - 11-18-2006
Nadrin napisał(a):Ja tu niezorientowany jeszcze jestem.
Dni na forum: 122 ...
-
iLLu - 11-18-2006
Sro Lip 19, 2006
czytaj ze zrozumieniem, dziecko. ;F
-
KISIEL - 11-18-2006
iLLu napisał(a):Sro Lip 19, 2006
czytaj ze zrozumieniem, dziecko. ;F
Jest taki licznik pod nazwą "Dni na forum" orangutani metabolicie. Ty masz "1". A teraz dziękuj, że zaoszczędziłem Ci paru godzin poszukiwań.
-
Wars - 11-18-2006
Kisiel, Danzig błysneliście intelektem, nie ma co. Zauważcie, że post, w którym użytkownik "Nadrin" napisał:
Cytat:Ja tu niezorientowany jeszcze jestem.
został wysłany 20 lipca. Tenże użytkownik zarejstrował się na forum 19 lipca. Dzisiaj mamy 18 listopada, więc pełne ironii spostrzeżenie Danziga jest zupełnie bezsensowne. Kisiel prawdopodobnie nie wie, o co mi teraz chodzi, bo postanowił ostro włączyć sie do dyskusji, nie wiedząc na jaki temat się ona toczy. Spuść ziom trochę powietrza, bo pękniesz.
Tak więc, rację ma oczywiście użytkownik "iLLu"
-
Książę 2 - 11-18-2006
pozamiatane, szacunek