Ostatni gasi światło. -
Ulryk - 07-12-2006
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3478049.html
Jak dla mnie to tragedia.
"całkowicie zniknie z anteny ciężka muzyka, taka jak hard core i heavy metal."
-
KelThuz - 07-12-2006
ale sami sobie uważyli - "W piątek na stronie Radia Bis pojawiła się zapowiedź niedzielnej audycji. Tematem miała być walka z faszyzmem w Polsce,
a gośćmi - działacze antyrasistowskiej organizacji Nigdy Więcej."
za zapraszanie takich skurwialych gosci to powinno byc 10 lat pracy przymusowej
-
wunderwaffe - 07-12-2006
Krótko: chujnia.
-
Necro Desecrator - 07-12-2006
Heil Sobala!!!
-
Tomash - 07-12-2006
mam wrażenie że niektórych z nigdy więcej(Pankowski i Kornak) to rodzice tak średnio lubili w zieciństwie :] Przecież oni doprowadzają w sumie słuszną sprawde do absurdu szukając faszystów dosłownie wszędzie, a juz zwłaszcza tam gdzie ich nie ma
-
KelThuz - 07-13-2006
Tomash napisał(a):mam wrażenie że niektórych z nigdy więcej(Pankowski i Kornak) to rodzice tak średnio lubili w zieciństwie :] Przecież oni doprowadzają w sumie słuszną sprawde do absurdu szukając faszystów dosłownie wszędzie, a juz zwłaszcza tam gdzie ich nie ma
typowi przedstawiciele Nazi Industry - poczytajcie o tych pierdolotach i ich przekrętach, by wyciągnąć kasę i zdobyć rozgłos tu:
http://narodowaantifa.republika.pl/txt.html , Artykuły Prasowe
-
ReTuRn - 07-13-2006
Ale najbardziej zabija słownik
Muszę zacząć używac niektórych sformułowań
FAszystowkie mamy forum nie? A działa istnie blitzkrieg.
-
KelThuz - 07-13-2006
kuwa, tak byc nie moze
www.kmp1917.republika.pl - brak slow
najgorzej, ze po zgloszeniu strony na abuse@republika.pl , chuje nie chcą zdjąć tego wrzoda z serwera, twierdzac ze nie lamie prawa.
ZAORAĆ!!!
-
wunderwaffe - 07-13-2006
Bo działasz sam.
Za ten czerwony kolor, który nie pozwala zapoznać się z treścią tej witrynki powinni ich zaorać.
-
Axel - 07-13-2006
banda 16 latkow zafascynowana gownem ot co.
-
ReTuRn - 07-13-2006
HA-ha! Wyślemy im maila z pogróżkami!
EDIT: Mam koncepcję- niech każda osoba z forum, która sadzi, że taki wrzód trzeba wyciąć wyśle im jakiegoś maila z takimi właśnie groźbami, to sami się przestraszą i zamkną
Czkeam na chętnych
-
Kamael - 07-13-2006
Return - ciekawe czy tak samo żwawo reagujesz odnośnie stron faszyzujących organizacji.
Żadnych maili nigdzie wysyłać nie będę, bo i sensu to nie ma. Strona powinna zostać zamknięta i tyle - wystarczy przecież spojrzeć na cele przyjęte przez to coś.
-
wunderwaffe - 07-13-2006
Co proponowałbyś wpisać po
"Wy lewackie ścierwa..."?
-
ReTuRn - 07-13-2006
Cytat:Return - ciekawe czy tak samo żwawo reagujesz odnośnie stron faszyzujących organizacji.
Robi to za mnie policja ;] Jak dobrze wiemy ;]
-
Kamael - 07-13-2006
Średnio skutecznie ; ).