Forum Rockmetalshop
OFF FESTIVAL 2008 - 08-10.08.2008 - MYSŁOWICE, SŁUPNA PARK - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: OFF FESTIVAL 2008 - 08-10.08.2008 - MYSŁOWICE, SŁUPNA PARK (/thread-off-festival-2008-08-10-08-2008-mys%C5%82owice-s%C5%82upna-park)

Strony: 1 2

OFF FESTIVAL 2008 - 08-10.08.2008 - MYSŁOWICE, SŁUPNA PARK - Acrid - 03-22-2008

[Obrazek: data.jpg]

[Obrazek: bands.jpg]

http://off-festival.pl/

Specjalnie zakladam co by nie pisac w co leci z glosnikow, bo jak widac, pozniej sie to traci i taki balzaczek ma 600 postow w plecy Laughing

Kto bedzie? ;}

- Kamael - 03-22-2008

Big GrinBig GrinBig Grin

Ja będę oczywiście, jak zwykle. Pablo też drugi raz się pojawi, no chyba, że w tym czasie będzie gdzieś się bawił przy coverach Dżemu Big Grin.

Zajebisty festiwal znowu się szykuje. Wiadomo już, że zagrają:
Of Montreal
Clinic
Kammerflimmer Kollektief
James Chance & The Contortions

Kling Klang
Muchy
Motion Trio
Waglewski Fisz Emade
DAT Politics
So So Modern

Pewnie dla sprzedaży większej ilości biletów w tym roku pojawi się np. Hey, ale na razie skład wskazuje na to, że tym razem może będzie mniej woodstockowej młodzieży, niż w czasie poprzedniej edycji ;P (wtedy ten Dezerter jednak zrobił swoje Big Grin).

- balzac - 03-22-2008

Nooo, to jak na razie mnie najbardziej kusi Of Montreal, Kammerflimmer Kollektief, Motion Trio i Waglewscy. Muchy - niet, a reszty zbyt dobrze nie znam nawet Mr. Green

Acrid napisał(a):Kto bedzie? ;}
Marzenka Idea

Kamael napisał(a):Pewnie dla sprzedaży większej ilości biletów w tym roku pojawi się np. Hey, ale na razie skład wskazuje na to, że tym razem może będzie mniej woodstockowej młodzieży, niż w czasie poprzedniej edycji ;P (wtedy ten Dezerter jednak zrobił swoje Big Grin ).
Wydaje Ci się, bo zaproszą Dżem, a wy jeszcze ze mną będziecie domagali się bisów pod sceną Angry

- Acrid - 03-22-2008

balzac napisał(a):Marzenka
a w ryja dawno nie dostales lewaku jeden? Mr. Green

Jezeli w tym czasie nie wyjade nigdzie to raczej sie stawie, wypije brudzia, polansuje sie i tyle. Obecnie z skladu nic nie kojarze nawet. Mogloby cos dojsc offowego co znam chociaz.

Dobrze, ze mam blisko, w innym przypadku w ogole nie bralbym tego pod uwage.

- balzac - 03-22-2008

No ja głównie czekam na polskie kapele. Rojek ma zaprosic Plum, Potty Umbrella, Kristen, 3moonboys, Variete i Apteke :F

- Kamael - 03-22-2008

balzac napisał(a):Rojek ma zaprosic Plum, Potty Umbrella, Kristen, 3moonboys, Variete i Apteke :F

Poinformowałeś go już o swoich życzeniach, czy ciągle żyje w nieświadomości? Big Grin Apteka z resztą już była, więc raczej nie przychyli się do Twojej prośby ;P.

Cytat:Nooo, to jak na razie mnie najbardziej kusi Of Montreal, Kammerflimmer Kollektief, Motion Trio i Waglewscy. Muchy - niet, a reszty zbyt dobrze nie znam nawet

Of Montreal i Kammerflimmer - wiadomo, miazga będzie.
Clinic obadaj, chłopak. Pierwsze płyty mogłyby Ci siąść. Kling Klang też sprawdź, bo noise'owe to, więc też mogłoby Ci się spodobać (na exo ostatnio ktoś wrzucił płytkę). James Chance powinien jak najbardziej być z Twojej bajki, bo to przecież reprezentant nowojorskiej sceny No Wave z lat 70-tych (na exo ostatnio wrzucona składanka gdzie są jego kawałki, więc bierz - na 100% Ci się spodoba).
DAT Politics i So So Modern znam tylko z myspace i IMO powinno być nieźle. Waglewscy mnie nie bawią, więc pewnie w tym czasie zrobię sobie przerwę na piwo Big Grin. Muchy? Dobrze, że będą, ale to prawdopodobnie będzie mój trzeci ich koncert, bo idę 2 kwietnia i na Cracow Screen Festival gdzie też będą, tak więc podjarki z mojej strony nie będzie ; ).

- balzac - 03-22-2008

Kamael napisał(a):Poinformowałeś go już o swoich życzeniach, czy ciągle żyje w nieświadomości?
Plz, daj maila Mr. Green

- Przemek87 - 03-22-2008

A gdzie Kat & Roman ? Big Grin

- Acrid - 03-29-2008

Cytat:--Tak się zastanawiam czy Of Montreal zagra cover Crazy Barkley'a... jak tutaj : http://youtube.com/watch?v=52BSd_1CGWU
Na youtube tego pełno więc jest szansa...
Nie no.. jak zagrają to za siebie nie odpowiadam Big Grin
Zdejmę stanik, jak Boga kocham Big Grin która jeszcze chętna?

--Że się tak wyrażę, to będzie orgia Big Grin
(muzyczna, mam na myśli Wink )

--Myślę sobie dziewczyny, że to może być najlepszy i najbardziej pamiętny koncert off festiwalu so far Big Grin

--Panie z tyłu machają białymi stanikami, panie z przodu czerwonymi?
Oczywiście tymi zdjętymi.

--No, dziewczyny, zabierajcie znajome, propagandę rozsiewajcie, pokażcie hamerykancom co to znaczy Polish Girls i jak się w Polsce fajnie gra koncerty! Big Grin
Niech nas (Was) zapamiętają! Będą chętniej wracać, choćby po numery Wink
I żeby nie było, to serio jest. Serio serio. Naprawdę.
"Choćby ze sto czy ileś dziewczyn gdzieś pod sceną (...) oni grają Crazy, a my robimy krejzi"

--ja tam się piszę.
...jeśli zdążę się do tego czasu ładnie opalić ;P

--E tam... myślisz,że choopaki z Of Montreal będą na to zwracac uwagę? Big Grin Na bank tu wrócą Big Grin Będzie o nas głośno, zobaczysz Big Grin

--Podoba mi się! 'Free your cycki' - pozwolisz,że będzie to hasło tej akcji? Big Grin

alternatywne dupeczki z cycuszkami na wierchu? Mr. Green

- balzac - 03-29-2008

Mr. Green
I tak skończą z nami w namiotach a nie z chłopakami z Of Montreal, haha :F

- Kamael - 03-29-2008

Paweł, Paweł... Ależ Ty jesteś naiwny Big Grin. Dobra, ale jeśli będzie taka akcja, to tym bardziej mam nadzieję, że uda mi się zdobyć akredytację i będę mógł to zobaczyć od przodu, sprzed sceny Big Grin.

- balzac - 03-29-2008

noo coo,
ja znam takie klientki,

pamiętam, że jak byłem na wakacjach we włoszech to polki latały ze makaroniarzami, natomiast kiedy wróciły do Polski to znów śmigaly z dresiarzami po mieście :F

Mr. Green

tutaj natomiast lepiej skończyć na polu namiotowym...

Noo i jeszcze to mogą być indie-paszczury [Obrazek: emoA1zalamany.gif]

- Sobota - 03-31-2008

Pojawie się pilnować tego balzaca co by jakiegoś paszczura nie wyrwał i nie spakował się i pojechal do domu drugiego dnia festiwalu :F

- balzac - 05-10-2008

IZRAEL zagra Idea

- Kamael - 05-10-2008

No i to jest niewątpliwie dobra wiadomość. Zajebiście, że będzie Caribou i Iron & Wine - trzeba chyba w tym roku zostać na 3 dni ; ).