Forum Rockmetalshop
Rotting Christ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Rotting Christ (/thread-rotting-christ)

Strony: 1 2 3

Rotting Christ - Krzychun - 06-14-2006

W sumie znam tylko ostatnią płyte wiec zaden ze mnie fan ale temat skrobnac mozna. Co o nich sadzicie??

- Dżemik - 06-14-2006

Bez zachwytow. Wiem, ze legenda, ze kult, blablabla, itd, ale nie szaleje za nimi. Genesis jest zdecydowanie najlepszez z ich dokonan/

- statekx - 06-14-2006

Do czolowki daleko im. Sredniak.

- spellbound - 06-14-2006

a ja tam ich bardzo lubie... a najbardziej plytke ktora niegdys stracili i zyskali zarazem wielu fanow "A Dead Poem"... ale i debiut "Thy Mighty Contract" warty posluchania... tylko nie bardzo kumam co na metal-archives robi "Black/Gothic Metal" w nazwie gatunku... wiem ze to juz od bardzo dawna nie jest black ale gothic'u ni w pizdu tam nie slysze Mad

Re: Rotting Christ - hegemon88 - 06-14-2006

Krzychun napisał(a):Co o nich sadzicie??

Sprzedali sie po "Thy Mighty Contract", i true zostala im tylko nazwa kapeli.

Re: Rotting Christ - spellbound - 06-15-2006

hegemon88 napisał(a):Sprzedali sie po "Thy Mighty Contract", i true zostala im tylko nazwa kapeli.

a co rozumiesz pod pojeciem "sprzedali sie"? zmiana muzyki zawsze musi oznaczac sprzedanie sie? to moze jednak sprzedali sie juz wczesniej (po Satanas Tedeum) bo przeciez zaczynali od grindcore'a?

Re: Rotting Christ - Krzychun - 06-15-2006

spellbound napisał(a):
hegemon88 napisał(a):Sprzedali sie po "Thy Mighty Contract", i true zostala im tylko nazwa kapeli.

a co rozumiesz pod pojeciem "sprzedali sie"? zmiana muzyki zawsze musi oznaczac sprzedanie sie? to moze jednak sprzedali sie juz wczesniej (po Satanas Tedeum) bo przeciez zaczynali od grindcore'a?

Nie kłóc sie z hegemonem,nie radze.

- Vlkodlak - 06-15-2006

znam oprócz Genesis coś jeszcze, ale Genesis jest debeścak i tyle Smile
Podoba mi się ich styl. I klimat

- Necroblood - 06-29-2006

za Sanctus Diavolos powinni dostać Nobla. Tak zajebiście dobrego i zróżnicowanego albumu w życiu bym się nie spodziewał. A starszych dokonań nie lubie, bo nie słucham "czystego" black metalu

- raf667 - 12-03-2006

Gdy kupiłem sobie "Genesis" to słuchałem tej kasety po kilkanaście razy dziennie.Teraz dalej bym jej słuchał (nie nudzi się po prostu) ale kaseciak padł Surprised

Aha, "DYING"-absolutny geniusz!!!

- Thorgil - 12-09-2006

Mam 9 albumow Rotiingow,jakis czas temu nawet udalo mi sie dostac koszulke z "Sanctus Diavolos" Big Grin uwielbiam ten zespoł Laughing

- Mik'hael - 03-06-2008

Znam "Genesis". Najbardziej w pamięć zapadł mi wstęp do Nightmare - koleś wykazuje się angielszczyzną niemal tak dobrą Zlad Big Grin Muzyka dobra na wkurwienie, ale to nie mój klimat raczej Smile

- head - 07-23-2008

a mnie sie tam podoba Theogonia-bardzo fajna płytka z duzymi wpływami roznych gatunków muzycznych.Ostatnio byłem na ich koncercie podczas trasy Vader'a-Blizkrieg 4 w krakowie,w klubie Lochness i grali fajnie do czasu az im wyłaczyli porad Sad .....wsyt i hanba dla polski,ale coz tak bywa...

- ~Rene~ - 07-23-2008

head napisał(a):.....wsyt i hanba dla polski,ale coz tak bywa...
pierdol sie

- head - 07-23-2008

~Rene~ napisał(a):
head napisał(a):.....wsyt i hanba dla polski,ale coz tak bywa...
pierdol sie

sama sie pierdol Big Grin