Forum Rockmetalshop
RRRrrrr!!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: RRRrrrr!!! (/thread-rrrrrrr)

RRRrrrr!!! - Prisca - 07-27-2004

Hehehe ale miałam z tego brechte, film totalnie głupi. Idealnie na wypad ze znajomymi, można się nieźle pośmiać. Tzn. zależy kto lubi jaki humor.

Mi się w każdym razie podobało Big Grin

Początek jest dobry :>

- SML - 07-27-2004

Jeszcze nie miałem okazji zobaczyć... a moze cos wiecej o tym filmie... to komedia, komedio-horror...?

- Rhonwen - 07-27-2004

poczekam aż dostanę na płytce Wink interesuje mnie ze względu na tytuł - rrrrrrrr jest dźwiękiem, który ciągle wydaję Big Grin

- whydra - 07-27-2004

rrrrrr? hmm nie slyszalem o takim filmie, cos wiecej o nim poprosze Smile

- Prisca - 07-27-2004

RRRrrr ;] - komedia, komedia i jeszcze raz komedia. Można rzec - Komedia komediowa ;> W pewnych momentach aż płytka ... no ale, jak już mówiłam jest to dość lekki film i nie należy go sobie brać do serca.

Stopklatka.pl napisał(a):Znajdujemy się w czasach prehistorycznych, jakieś 35 000 lat p.n.e. Oto historia dwóch plemion, żyjących pośród mamutów i innych włochatych stworzeń. Jedno z plemion wiedzie spokojny żywot, ściśle strzegąc sekretnej formuły szamponu do włosów, podczas gdy drugie plemię chce im ten przepis wykraść. Pewnej nocy zdarzy się coś, co zakłóci spokój plemienia posiadającego formułę. Po raz pierwszy w historii ludzkości popełnione zostanie morderstwo.

Powyżej krótkie streszcczenie problemu.

- whydra - 07-28-2004

yyyy to film czy bajka? Big Grin

- Prisca - 07-28-2004

Film, gra tam między innymi "Żerar de pardje" ;D

- Białson - 08-09-2004

Własnie tez mam sie wybrac na ten film. Ale niemam czasu. Ale skoro mówicie ze on jest taki smiszny to musze jakos czas zaplanowac i sie jutro wybrać Big GrinBig GrinBig Grin

- SML - 08-16-2004

Ja poczekam, aż bedzie na DVD - w tedy wypożycze i ogladne, bo do kina nie za bardzo mam okazje chodzić - daleko (aż do Opola musze jechać, by zobaczyć coś w pożadnym kinie).

- Spidero - 08-19-2004

totalnie glupi film... :? nie polecam...

- rootfl - 08-12-2005

RRRrrrr to fajny film ,no nieziemska parodia można sie wybrechtac troszke.
Fajny film mi sie tam podoba 8)

- Ulryk - 08-12-2005

Ja tam sie usmialem ogladajac , a ulubione gagi z filmu powtarzamy z kumplami do teraz. Big Grin

- Goldie - 08-12-2005

hmmmm ja jeszcze nie oglądałem, ale kciałbym... a moje znajome to co chwilę "-zaraz będzie ciemno -zamknij się!" Big Grin

- rootfl - 08-12-2005

Goldie no to obejrzyj, brechty gwarantowane Wink

- uzi - 08-14-2005

no RRR! zdecydowanie potrafi zabic glupotaTongue a jesli nie zabija to paralizuje. Takiej dawki idiotyzmu dawno nie widzialam (i nie wiem czy chce zobaczycTongue) ale sie usmialam. Lubie dubbing we francuskich komediachTongue