Forum Rockmetalshop
Zespół BLOODSTONE Łódź poszukuje bas, git, wok. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Zespół BLOODSTONE Łódź poszukuje bas, git, wok. (/thread-zesp%C3%B3%C5%82-bloodstone-%C5%82%C3%B3d%C5%BA-poszukuje-bas-git-wok)

Zespół BLOODSTONE Łódź poszukuje bas, git, wok. - BLOODSTONE - 05-14-2006

Jak napisane w temacie poszukujemy ochotnikow do wspolpracy :basisty, gitarzysty i wokalu.\
Gramy siarczysty nowoczesny THRASH z jajem. Zalezy nam na osobach ktroe tak jak my beda uwielbialy to co robia, dobrze sie przy tym bawiac.
Jesli chodzi o wokal to tak jak muza : z przykopem, jajem - raz cicho raz glosno, raz wydrzec morde raz zaspiewac.
Mamy samodzielna salke w centrum Lodzi.

Kontakt: gg:1151933 kom : 502 143 342

Pozdrrr

- ReTuRn - 05-14-2006

De facto to całego zepsołu szukacie Tongue

Powodzenia, tyle mogę życzyc, bo śpiewać nie umiem a co do reszty to bardzo miernie Tongue

- Lech - 05-16-2006

Proponowalbym sie z Axe skontaktowac, on bodajze byl z Lodzi, a i na gitarze niezle sobie chyba radzi. Tylko cos ostatnio go nie widac.

- Szyszak - 05-16-2006

Z jajem czy z jajami?

- Krzychun - 05-16-2006

Lech napisał(a):Proponowalbym sie z Axe skontaktowac, on bodajze byl z Lodzi, a i na gitarze niezle sobie chyba radzi. Tylko cos ostatnio go nie widac.

Axe poszedl na dobre,pisal.

- Lech - 05-16-2006

Nie wiedzialem. Tez bylem nieobecny przez dobre pol roku. I niestety zauwazylem, ze przez te pol roku nieobenosci lwia czesc "starego skladu" odeszla, marnie.

- statekx - 05-16-2006

Krzychun napisał(a):Axe poszedl na dobre,pisal.

W tym sęk ze nie pisal, albo przeoczylem.

- Krzychun - 05-16-2006

statekx napisał(a):
Krzychun napisał(a):Axe poszedl na dobre,pisal.

W tym sęk ze nie pisal, albo przeoczylem.

gdzies tam pisal.

- Kamael - 05-16-2006

Cytat:Jak napisane w temacie poszukujemy ochotnikow do wspolpracy: basisty, gitarzysty i wokalu.
Widać o czym jest temat, dyskusję kontynuujcie w odpowiednim wątku, albo z samym zainteresowanym się skontaktujcie.

- BLOODSTONE - 05-16-2006

Ma moze ktos z Was jekies namiary na niego? Gg czy cos? bedziemy wdzieczni za pomoc :>

Pozdrrr

- statekx - 05-16-2006

BLOODSTONE napisał(a):Ma moze ktos z Was jekies namiary na niego? Gg czy cos? bedziemy wdzieczni za pomoc :>

Pozdrrr

Niestety nie mozemy dyskutowac o tym w tym topicu.

- Krzychun - 05-16-2006

BLOODSTONE napisał(a):Ma moze ktos z Was jekies namiary na niego? Gg czy cos? bedziemy wdzieczni za pomoc :>

Pozdrrr

Napisz do uzytkownika "warsadal" on chyba jest z nim w kontakcie.

- aXe Rose - 05-28-2006

Hmmm myślę że z tej kapeli nic nie będzie... Wioślarz zachowuje się, jakby robił casting conajmniej do kapeli Ozzy'ego Osbourne'a.