Blade Loki -
Acrid - 03-12-2006
Zespół
Blade Loki powstał w 1992 roku we Wrocławiu. Od początku działalności wykonywał melodyjna odmianę punk-rocka, jednocześnie łącząc ją z Hard Core, Reggae i Ska.
Oczywiscie, nie moglem sobie odpuscic zalozenia tematu o kapeli z miazdzaca Agata na wokalu
20 marca wychodzi nowa plyta, teledysk promujacy mozna zassac
TU (piesn pod tym samym tytulem w postaci
MP3).
Zna ktos? Slyszal? ;)
-
-Rene- - 03-12-2006
Chociaż daleko mi do punka i wszelkiego rodzaju jego odmian,który nigdy mi nie podchodziły, to jednak stwierdzam,że grają nawet nawet.Nie,żebym od razu walnęła w kąt moje deathowe miłości czy Motorhead ale fakt,nieźle dziewczyna (jakżeś to Pan określił 'miażdząca Agata'

)wymiata.
PS: Państwo wybaczą,że tak krótko ale imieniny u babuleńki mojej mnie z lekka przyorały
-
Kamael - 03-12-2006
Oczywiście znam, choć w całości tylko "Bladą płytę" (bardzo fajna). Poza tym tylko jakieś wyrywkowe kawałki, ale mogę stwierdzić, że zespół gra bardzo przyjemnie.
Bardzo lubię kapele z kobiecym wokalem, tak więc tym większy plus ; ). Ciekawe jak na żywo wypadają...
Z tego, co znam najbardziej podoba mi się "Kometa", aż sobie teraz włączę, o!
-
Wars - 03-12-2006
Hm, nie słyszałem, ale Agata rzeczywiście suodka ;)
-
Acrid - 03-13-2006
Kamael napisał(a):Bardzo lubię kapele z kobiecym wokalem, tak więc tym większy plus ; )
ano, ano, przydaloby sie stworzyc jakis osobny temat o zespolach z kobiecym wokalem ;)
warsadal napisał(a):Hm, nie słyszałem, ale Agata rzeczywiście suodka ;)
sie wie ;)
-
Emma - 03-19-2006
znamy lubimy
agata daje rade
kawalek ktory leci najczesciej :kochaj mnie
-
seelenleib - 03-19-2006
a ja mam male pytanie do osob sluchajacych:
ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?
szukam od jakiegos czasu i po tytulach nijak nie moge dojsc, a slyszalem kiedys w radiu i nawet mi sie podobal. (na tyle zeby poszukac

)
-
Acrid - 03-19-2006
seelenleib napisał(a):ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?
"Pali się", 9 numer z albumu "Blada Płyta".
-
seelenleib - 03-19-2006
Acrid napisał(a):seelenleib napisał(a):ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?
"Pali się", 9 numer z albumu "Blada Płyta".
dzieki.
-
Emma - 03-19-2006
kurde uprzedlili mnei :p jeden z ulubionych kawalkow moich
-
Przemek87 - 03-25-2006
Pierwszy raz sie z nimi zetknąlem na 4fun jak zobaczyłem teledysk "No Pasaran"--- fajne granie, Agata wymiata !!!!!
-
Kamael - 03-27-2006
Acrid, słuchałeś już tej nowej płyty, "No Pasaran"? Tak się zastanawiam jak wypada. Cholera, dopiero wczoraj przypadkiem dowiedziałem się, że jakiś nowy krążek wydali...
-
Ghost_82 - 03-27-2006
Super kawałek

Dzis akurat miałem okazje go przesłuchać
-
Emma - 04-07-2006
blade na Vivie wczoraj widzialam

hock:
a kawalek dobry
teledysk tez
-
Kamael - 04-08-2006
Właśnie ja też w któryś dzień tego tygodnia skakałem wieczorem po kanałach i trafiłem na serwis kulturalny i tam pojawiła się trójka z Bladych Loków, m.in. Agata ;] (swoją drogą bardzo ładna dziewczyna ; ). Niestety o muzyce z nowej w płyty niczego się nie dowiedziałem, za to wiele o poczuciu humoru członków zespołu ;D.