Forum Rockmetalshop
Blade Loki - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Blade Loki (/thread-blade-loki)

Strony: 1 2 3 4

Blade Loki - Acrid - 03-12-2006

[Obrazek: belka_main.jpg]

Zespół Blade Loki powstał w 1992 roku we Wrocławiu. Od początku działalności wykonywał melodyjna odmianę punk-rocka, jednocześnie łącząc ją z Hard Core, Reggae i Ska.

Oczywiscie, nie moglem sobie odpuscic zalozenia tematu o kapeli z miazdzaca Agata na wokalu [Obrazek: serduszka.gif]

20 marca wychodzi nowa plyta, teledysk promujacy mozna zassac TU (piesn pod tym samym tytulem w postaci MP3).

Zna ktos? Slyszal? ;)

- -Rene- - 03-12-2006

Chociaż daleko mi do punka i wszelkiego rodzaju jego odmian,który nigdy mi nie podchodziły, to jednak stwierdzam,że grają nawet nawet.Nie,żebym od razu walnęła w kąt moje deathowe miłości czy Motorhead ale fakt,nieźle dziewczyna (jakżeś to Pan określił 'miażdząca Agata' Wink )wymiata.

PS: Państwo wybaczą,że tak krótko ale imieniny u babuleńki mojej mnie z lekka przyorały

- Kamael - 03-12-2006

Oczywiście znam, choć w całości tylko "Bladą płytę" (bardzo fajna). Poza tym tylko jakieś wyrywkowe kawałki, ale mogę stwierdzić, że zespół gra bardzo przyjemnie.
Bardzo lubię kapele z kobiecym wokalem, tak więc tym większy plus ; ). Ciekawe jak na żywo wypadają...
Z tego, co znam najbardziej podoba mi się "Kometa", aż sobie teraz włączę, o!

- Wars - 03-12-2006

Hm, nie słyszałem, ale Agata rzeczywiście suodka ;)

- Acrid - 03-13-2006

Kamael napisał(a):Bardzo lubię kapele z kobiecym wokalem, tak więc tym większy plus ; )

ano, ano, przydaloby sie stworzyc jakis osobny temat o zespolach z kobiecym wokalem ;)

warsadal napisał(a):Hm, nie słyszałem, ale Agata rzeczywiście suodka ;)

[Obrazek: zlotbielany146ct.jpg]

sie wie ;)

- Emma - 03-19-2006

znamy lubimy
agata daje rade Tongue
kawalek ktory leci najczesciej :kochaj mnie Tongue

- seelenleib - 03-19-2006

a ja mam male pytanie do osob sluchajacych:
ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?

szukam od jakiegos czasu i po tytulach nijak nie moge dojsc, a slyszalem kiedys w radiu i nawet mi sie podobal. (na tyle zeby poszukac Wink)

- Acrid - 03-19-2006

seelenleib napisał(a):ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?

"Pali się", 9 numer z albumu "Blada Płyta".

- seelenleib - 03-19-2006

Acrid napisał(a):
seelenleib napisał(a):ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?

"Pali się", 9 numer z albumu "Blada Płyta".

dzieki. Smile

- Emma - 03-19-2006

kurde uprzedlili mnei :p jeden z ulubionych kawalkow moich

- Przemek87 - 03-25-2006

Pierwszy raz sie z nimi zetknąlem na 4fun jak zobaczyłem teledysk "No Pasaran"--- fajne granie, Agata wymiata !!!!!

- Kamael - 03-27-2006

Acrid, słuchałeś już tej nowej płyty, "No Pasaran"? Tak się zastanawiam jak wypada. Cholera, dopiero wczoraj przypadkiem dowiedziałem się, że jakiś nowy krążek wydali...

- Ghost_82 - 03-27-2006

Super kawałek Laughing Dzis akurat miałem okazje go przesłuchać Big Grin

- Emma - 04-07-2006

blade na Vivie wczoraj widzialam Confusedhock:
a kawalek dobry
teledysk tez

- Kamael - 04-08-2006

Właśnie ja też w któryś dzień tego tygodnia skakałem wieczorem po kanałach i trafiłem na serwis kulturalny i tam pojawiła się trójka z Bladych Loków, m.in. Agata ;] (swoją drogą bardzo ładna dziewczyna ; ). Niestety o muzyce z nowej w płyty niczego się nie dowiedziałem, za to wiele o poczuciu humoru członków zespołu ;D.