Szukam płaszcza (cala Polska) -
I am your Death - 10-05-2005
Ave wszystkim, 8)
szukam plaszcza czarnego. Moze byc ze skory lub z matowego ortalionu. Mile widziany w stylu gotyckim. Prosze o kontakt na comrad_maciek@wp.pl
P.S. Prosze o oferty do 200 zl
-
Hethell - 10-05-2005
na allegro sobie poszukaj.czasem mozna trafic na swietne
-
Aeroth - 10-06-2005
a jaki wysoki jestes? cos tam chyba jeszcze mam ze skóry.
-
Hethell - 10-06-2005
plaszcz ze swastami na guzikach masz ;p
-
Aeroth - 10-06-2005
hehe ta jaka pamiętliwa ;]
ano: post gestapowski płaszcz. Swastyki na guzikach, pagony. Co tam jeszcze... długośc na 180 cm za połowe łydki.
Zmieniłem płaszcz wiec ten mi nie potrzebny.
-
Hethell - 10-06-2005
to jaki teraz masz?
-
Aeroth - 10-06-2005
jak ksiądz, tylko mniej guzików.
-
I am your Death - 10-09-2005
A ile bys chcial za płaszcz ? Bo wiesz, ja licze kazdy grosz
-
Hethell - 10-09-2005
Aeroth napisał(a):jak ksiądz, tylko mniej guzików.
pochwal sie jakas fotka
-
Tenshi - 10-19-2005
O ku.rwa post gestapowski jestescie jebnieci?
Nie boicie sie po nocy chodzic w ubraniu, w którym chodzili ludzie ktorzy zabili waszych przodków?
Albo w dzien jeszcze gorzej.
Przeciez pierwsza lepsza osoba przyjebie ci z rury metalowej w łeb od tyłu...
Niewiem nawet czy ja bym sie nie powstrzymał...
-
Dżemik - 10-19-2005
Tragizujesz.. Nie zauwazylem zeby za bundeswere walili po lbie, to dlaczego mial by to ktos robic za plaszcz?
-
Aeroth - 10-20-2005
zakazać nauki niemieckiego w szkole! niemców wybić! a skórzane płaszcze pozbawić skóry!
@Tenshi: uważaj, żebyś sie z metalową rurą w dupie zakopany w lesie nie obudził.
Nie rozróżniłbyś gestapowskiego płaszcza nawet gdybym ci nim pieprznął przez ryj.
-
root5 - 11-13-2005
Zgodze się,co złego jest w gestapowskim płaszczu?Ja napierdalałem przez całe miasto z tarczą i mieczem a na tarczy była swasta...ludzie sie dziwnie patrzyli ale nie podchodzili...pozatym miałem na plecaku tez taka skromna i nic sie nie działo...no ok czasem przed jakimis punx smieciami wypierdalałem.